Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
witam
kolega wyszedl z wojska i prosil mnie o rozpiske kokxu,przed wojskiem mial 46 w lapie do 40 doszedl sam i puzniej wziol kokx 15omki i 200metki i skoczylo do 46.poszedl do wojska i spadl do 43 teraz wychodzi i chce dojsc do 44-5 i zapodac taki cykl tylko pyta sie o rade jak go ulozyc bo nigdy nie bral tylu srodkow.
todo jego srodki: 300mety 20 omki 10 wina clomid clanbuterol chinski
i pyta czego tu mozna dozucic np.wiecej wina ile clomidu ile clanbuterolu np.mniej omki bo metki to mowi ze raczej 300 wezmie bo nawe ma rozpiseke na 360.
doradzcie i nie mowcie ze za duzo bo chlop sam daleko zaszedl bez koksu przy 46 w lapie mial za***isty kaloryfer 86 w pasie,130 w barach.
prosze o podanie rozpiski znawcow i powyrzej bo to nie zarty !!!!!!!!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
300 mety?????w maximie jest fajny artykul o "czesciach zamiennych" dla ludzi. watroba 40.000.nie sadze zeby ktos rozsadny tu na forum rozpisal dla Twojego kolegi cykl z taka iloscia metki.......
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
niech ktos znajacy sie wypowie anie ty moze byc mniej mietka ale tecn chlop nie ma 36 w lapie i juz bral raz 15omki i 200metki to co teraz ma wziasc 55 tab w systemie 22222 nie udzielaj sie prosze!!!!!!!!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
ty a wiesz co "ja mam" sonia na zlotym lansuszku pokaz zdjecie to ocenimy czy masz 48 berahahahah
gdy bym byl modem bana juz bys dostal o demnie!!!!!!!!!!
nie pisz juz wiecej bo mi post zasmiecasz!!!!!!
ja pytam znajacych sie ludzi o doradzenie mu cyklu moga odjac metki dorzucic czego innego a nie ty mi wyskakujesz i pierdzisz cos!!!!!!!!
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
w pelni sie z toba zgadzam co do ilosci proponowanych srodkow.masz mnostwo racji.ty i tylko ty jestes nieomyslny i najmadrzejszy.za duzo w tobie chlopaczku agresji.jak rozumiem kolega na nastepny cylk przymierza sie do 400 tabletek mety?
Szacuny
32
Napisanych postów
3576
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
23555
tak czy inaczej przepuszczenie takiej ilości mety przez wątrobę to kiepski pomysł(oczywiście że można ale po co ryzykować), niech sie zastanowi nad srodkami iniekcyjnymi(może deca z test?) a mete sprzeda.
"jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć"
Szacuny
10
Napisanych postów
592
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
6231
siwy jak wyżej 300mety to bardzo dużo, nieważne że wziął już 200tab to było dawno temu, jak już się uparł na ten zestaw to max 200, a o osłonkach to już nie będę wspominał!!!