Controlled Labs White Flood czy N.O Xpolode ? Brałem już S.A.W i przyznam,że po 3 miarkach było ok, więc co teraz przyjąć?
...
Napisał(a)
oba dobre, bez znaczenia.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
KONTAKT: [email protected]
...
Napisał(a)
White Flood w nowej wersji ma GABA'e ? Jestem ciekaw co jest ekonomiczniejsze, niby WF to 100 porcji a N.O Xplode 50, tylko ile trzeba porcji na jeden trening spożyć żeby dało pożądany rezultat. Wiem jak było z S.A.W 1 porcja nic, 2 porcje lekkie uczucie pompy, 3 godnie :)
...
Napisał(a)
każdy jest inny, więc na każdego inaczej będzie działać jeden i drugi i innej liczby porcji będzie potrzebował, jak chcesz ekonomicznie to sam złóż z pojedynczych składników.
TRENER PERSONALNY/(PSYCHO)DIETETYK ONLINE. POMOC W UKŁADANIU DIET I TRENINGOW ONLINE.
...
Napisał(a)
w farmaceutę nie będę się bawił :D Jeśli WF ma GABA to biorę,a jak nie N.O bo to tylko jedna porcję w DT :)
...
Napisał(a)
przejrzyj składy i będziesz wiedział, lenistwo totalne...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
redukcja do oceny :)
Następny temat