jade propa i winko oral i dzis rano mierzyli mi cisnienie i mialem 150/95 czy to normalne czy moze wina tego ze dodaje clena troche bo biore 0,4 ale nie dziennie i rano przed badaniem tego cisnienia tez nie bralem. biore omega3, omega6, dieta jest, aspargin i czosnek dodatkowo... to normalne na takim cyklu? jak to widzicie? propa wale 100mg co 2 dni i 40mg winka. staram sie zredukowac fat, bo waze 115kg i chce zrzucic 5-10kg. tak w skrocie
...
Napisał(a)
witam
jade propa i winko oral i dzis rano mierzyli mi cisnienie i mialem 150/95 czy to normalne czy moze wina tego ze dodaje clena troche bo biore 0,4 ale nie dziennie i rano przed badaniem tego cisnienia tez nie bralem. biore omega3, omega6, dieta jest, aspargin i czosnek dodatkowo... to normalne na takim cyklu? jak to widzicie? propa wale 100mg co 2 dni i 40mg winka. staram sie zredukowac fat, bo waze 115kg i chce zrzucic 5-10kg. tak w skrocie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wysoka waga
dodatkowo saa
i dodatkowo clen
i masz odpowiedz poza tym jednorazowym pomiarem się nie kieruj powtórz kilka razy
jaki ciśnieniomierz ?naramienny?czy nadgarstkowy?
jak z dietą??
wrzuć ankietę
dodatkowo saa
i dodatkowo clen
i masz odpowiedz poza tym jednorazowym pomiarem się nie kieruj powtórz kilka razy
jaki ciśnieniomierz ?naramienny?czy nadgarstkowy?
jak z dietą??
wrzuć ankietę

treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
mysle podobnie z waga, saa i clenem ale troche mnie wynik spoczynkowy zaskoczył i to wyspałem sie w miare i nie brałem orali rano przed tym. pomiar naramienny. dieta trzymana wiadomo, wyskokobiałko i scinam wegle. ostatnio na pomiarach mialem lekko podwyzszone czy to na saa czy nie bo około 130-140, druga wartosc tez 85-90 przekroczona czesto... musze cos z tym zrobic ale pewnie nie zbije tego narazie biorac taki zestaw z moja waga
...
Napisał(a)
Ciśnienie przy twoich gabarytach i z tym towarem "delikatnie" podwyższone, nie ma co panikować.
...
Napisał(a)
lodzianin1a jak puls??
dzis około 100 ale mierzone po prysznicu w pracy na szybko po chwili oddechu ale i tak mowila kobitka ze powinno byc mniejsze
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!