...
Napisał(a)
mam pytanie i zalezy mi na odpowiedzi szybkiej i na temat czy Fenylopropionian nandrolonu to to samo co Nandrolone PhenylPropionate mi sie wydaje ze tak ale chce sie upewnic
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
heh..jak go wyprzedziło ;D zadałeś pytanie troche nie na miejscu,bo mogłeś pomyślec czy to nie to samo..wg.mnie to jakbyś sie zastanawiał czy w maluchu kierownica jest od strony pasażera z tyłu czy z przodu :/ ..chcesz pogadac po angielsku "kozaku"?
sprzedam biznes w calosci.
...
Napisał(a)
widze ze nie masz pojecia o sterydach, nie wiem jak twoje pojecie o diecie i suplementacji - po co wiec chcesz siegac po nie?
Poza tym UZYJ WYSZUKIWARKI a nie bez sensu zakladasz nowe posty liczac ze wszyscy raptem odp. na cos co JUZ JEST.
Poza tym UZYJ WYSZUKIWARKI a nie bez sensu zakladasz nowe posty liczac ze wszyscy raptem odp. na cos co JUZ JEST.
co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
star ja sie pytam tylko a pojecie mam o koksach i to duze apytam sie tak z nudow w lapie mamy tyle samo z tego co widze w twojim opisie ale ja mam lepszy brzuch hehe.a pytanie jest to dlatego ze raz na sterydy.net pisza tak raz inaczej i niewiem tylko tego diete stary mam tunczyka jem 3 razy dzienie w sumie 7 posilkow
...
Napisał(a)
co Z tego ze jesz tuncZyka 3 razy dziennie, a gdzie inne zrodla bialka??
tunczyk owszem, ale nie za duzo
tunczyk owszem, ale nie za duzo
...
Napisał(a)
Po 1 to wlasnie widac jakie masz pojecie - ze nawet nie jestes pewien czy to to samo czy nie to samo, po 2 wszelkie porownania miedzy nami maja sie nijak do tematu, po 3 jedzenie 3x dziennie tunczyka pozostawie bez komentarza, po 4 jest wyszukiwarka, po 5 nie zaklada sie tu postow z nudow, a po 6 - TAK, TO TO SAMO 

co nas nie zabije - to nas wzmocni
moderator działu doping - [OFF]
...
Napisał(a)
kolega fastfoodów nie wlicza do diety, mało białka mają 

Są starsi , nie ma lepszych !
...
Napisał(a)
no i dzieki stary tyle chcialem wiedziec a jak chcesz sprawdzic czy sie znam na koksach zaden problem
...
Napisał(a)
acha chcecie moja diete rozumiem bo napisalem tylko tunczyka pisze np.ale spoko dam wam zaraz 1.jajka 10 bialek i 1 żóltko 50gr.platkow owsianych 30gr.maku niebieskiego i orzechow wloskich mix i na patelnie smarze na oleju ilnianym. 2.ryz100gram z 2 bananami i jogurtem.3.makaron200gram i 100gram twarogu bialego 4.300gram miesa wolowego 5.fasola czerwona z tunczykiem 150gram 6.tunczyk 150gram z chlebem 7.tunczyk 150gram z bananem oto moja dieta
...
Napisał(a)
bułka banan, bułka banan , bułka z chlebem ! ej to ty Adam Małysz z wąsem jesteś 

...
Napisał(a)
ty pompk cos tam gdzie d****u pisze bulka z bananem nieudzielaj sie jak sie nieznasz waflu
...
Napisał(a)
wafla to i ty nawet masz ale w sobie (wafel=tasiemiec), jak sama nazwa wskazuje jedno po polskju drugie po angielsku , powtórz sobie naglos polską nazwę i po angielsku tak jak to sie wymawia
Zmieniony przez - pompa91 w dniu 2007-02-17 22:18:46
Zmieniony przez - pompa91 w dniu 2007-02-17 22:18:46
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!