dzięki...
...
Napisał(a)
witam mam pytanko chodzi o Testosteron Egipski czy jest dobry bo nie mogę znalesc w goglach opisu bo myślę o kupnie czy dużo jest podróbek . Teraz biorę omke i myślałem żeby dokupić właśnie ten testosteron bo słyszałem że jest dobry czy nie ma sensu lepiej mete polską dokupić a czy ta nowa meta polska jest dobra brał już ktoś ?
dzięki...
dzięki...
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
oma to tez testosteron tylko ze mix 4 roznych. daj ankiete jak chcesz jakiejs rady
Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2009-07-24 22:19:27
Zmieniony przez - lysol24 w dniu 2009-07-24 22:19:27
Doping.
...
Napisał(a)
Co do polskiej mety, nie masz sie co obawiac, poki co wszystko z nia ok.
Co do laczenia enana z mixem, troche bez sensu, chcesz to podbij lekko omke, lub dodaj jakis nandrolon do cyklu jesli chcesz.
Jesli chodzi o cidoteston, jest sporo walkow tego w pl, mimo to zaweiraja troche substacji czynnej.Zwroc uwage by byl rowny 1ml, nie mniej, nie wiecej w ampie.
Co do laczenia enana z mixem, troche bez sensu, chcesz to podbij lekko omke, lub dodaj jakis nandrolon do cyklu jesli chcesz.
Jesli chodzi o cidoteston, jest sporo walkow tego w pl, mimo to zaweiraja troche substacji czynnej.Zwroc uwage by byl rowny 1ml, nie mniej, nie wiecej w ampie.
...
Napisał(a)
dzięki Genetyk20 lysol24 tak się tylko pytam nie będę robił ankiety czy jest sens łączenia i to wszystko...
Zmieniony przez - domino1983 w dniu 2009-07-24 22:52:49
Zmieniony przez - domino1983 w dniu 2009-07-24 22:52:49
...
Napisał(a)
nie widze sensu łączenia omki z enanem,a w google wpisz cidoteston i poczytaj.
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!