...
Napisał(a)
witam mam 2 problemy pierwszy to problem z zasypianiem nie mogę wstac do pracy na godzine 6 rano budzę sie po 3 razy w nocy myslałem o zastosowaniu melatoniny może sie zabardzo stresuje wbiłem sobie do głowy że musze spac minimum 7h chodzi o regeneracje i lipa :( na samą myśl 1 zmian słyszę budzik:( 2 problem to oddawanie moczu często sikam za czesto a mało pije z supli jakie stosuje to bcaa,glutamina,vitaminy multiple sport,w pracy mało spozywam wegli a o owocach i warzywach to całkiem zapomniałem popijam wpc miedzy posiłkami oddawanie moczu zawsze miałem bardzo duże po siłowni przez okras godziny . moze te oddawanie moczu jest spowodowane zakwaszeniem organizmu ? oddałem mocz w pon bede miał wyniki tylko odrazu rano na czczo siknołem do kubeczka nie wiem czy to dobrze . prosze o pomoc sogi oczywiscie będą.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wszystko jest ok z ta higieną z wyjątkiem posiłku na noc tzn piję kazeine około 30min przed snem .
...
Napisał(a)
jak nie mam kazeiny to jadam około godziny przed snem tuńczyka lub kostke sera białego
...
Napisał(a)
najgorzej jest mi zasnąc na początku pracy tego nie miałem ale kiedy zaczął się sezon jesienno-zimowy czyli u mnie koło pazdziernika wtedy zaczęły się problemy ze snem nie raz ciągnę drugie zmiany z miesiąc i po tym czasie mam iść na pierwszą zmianę a człowiek się przyzwyczai chodzić spać koło 24 to jest lipa:(
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!