...
Napisał(a)
jak teraz wyglada sytuajca BD mozna liczyc ze produkty sa jeszcze w miare dobre czy raczej syf? bo narazie bije eap ale prawdopodobnie zrezygnuje z tego bo bol po shotach okropny, samopoczucie do dupy... a dil ma tylko eap i z BD. Bil go ktos? czy efekt podobny jak w przypadku eap jesli chodzi o bole po injekcjach?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
malaya chyba tez mial jak dobrze pamietam ale czy nie odpiega on jakosciowo tzn zanizone stezenie itd? bo chyba gdzies doczytalem sie takich opinii i dlatego nie bralem go pod uwage. a jesli chodzi o injekcje to nie jest tak bolensy jak eap? bo tego gowna juz chyba nie rusze. nie wiem moze akurat na mnie tak dziala albo mam dziwna serie ale naprawde samopoczucie straszne a bol jakby cos mi sie w miesniu palilo...
...
Napisał(a)
Odpuść BD, weź sobie aptekę Farmaka.
MT też u mnie chwalony chociaż osobiście nie miałem z nim przyjemności.
Poz
MT też u mnie chwalony chociaż osobiście nie miałem z nim przyjemności.
Poz
Serdecznie zapraszam na Fight24.pl
...
Napisał(a)
Ponoc Malay to sprawdzony i bardzo dobry under.
Oryginalnego Farmaka teraz ze swieczka szukac, wiec lepiej chywtaj MT.
Oryginalnego Farmaka teraz ze swieczka szukac, wiec lepiej chywtaj MT.
...
Napisał(a)
prop malaya calkiem dobry -obecnie chyba najlepszy z propkow a farmaka raczej org nie widzialem ostatnim czasem i na ukrainie cos tez go nie mieli
= = = EKSPERT w DOPiNGu = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_chwila_prawdy_III-t346227-s21.html = = = AkTUALNE FOTO = = =
http://www.sfd.pl/Twoja_Chwila_Prawdy_II-t318205-s255.html NoWe FoTo Yo!;]
Inside We all know only the strongest survive...
...
Napisał(a)
dzieki za pomoc, dzisiaj po 3 injekcji eap po kilku h wyszedl mi siniak na pol dupy i wyrzucilem ten syf i nikomu nie polecam...
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!