Szacuny
4
Napisanych postów
71
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
271
Miałeś kiedys uraz głowy, wypadek samochodowy albo cos takiego(uraz)?
Jesli kregosłup masz chory-szyjny?Jesli tak-moze byc zaburzenie krazenia i dopływ krwi do mózgu zaburzony...A dalej idac zaburzenia pamieci-proste
Szacuny
15
Napisanych postów
1012
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
5533
wlasnie odczytalem twoj post..powiem ci ze mam podobnie bylem u neurologa po wstepnych badaniach stwierdzila wszystko ok... moja chistoria zaczela sie po niefortunnej imperzi ktora zakonczyla sie napogotowiu.skierowanie do poradni psychiatrycznej lekarz stwierdzil nerwice!!! po wielu latach spedzonych na solowni nagle sie narobiło niewiem z kad i jak pomalu staje na nogi trenuje znów ale mam tez takie pobudzenie i zawiechy w zapamietywaniu od 3 biore mniaseryne popszednie leki niepomagaly
Szacuny
3313
Napisanych postów
72175
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
459106
mnie bóle wytrącają ogólnie ze skupienia, mam na problem na odcinku s1. Niby wada wrodzona bo niespojenie łuku, ale kiedys mnie nie bolalo ,teraz mam problem z tym na co dzień. Jak się położe czy usiąde, posiedze to mi trudno wstać bo boli. Zacząłem biegać,dotleniać się i stwierdzam że następnego dnia po bieganiu, czuje sie sporo lepiej, mimo ze podczas biegania trzeba pocierpieć, zawsze lepsze skupienie jest i latwiej mi wchodzą info. Co do kręgosłupa od neurologa usłyszałem że nie da sie wyleczyć, zabiegi, leki, są tylko doraźne. A prace mam ciężką fizycznie. Co do nerwicy, nie wiem, może mam. Mam wahania nastrojów, nie raz potężne, ale nie przekierowuje tego na innych.