Szacuny
0
Napisanych postów
3
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
54
witam otóż mam taki problem,że od jakiś 2 lat mam czarne kropki przed oczami ( nie sa to mety,chodz czasem je miewam) wyglada to tak jak by wlaczyć nie działający program w telewizorze, ktory "śniezy" początkowo widziałem to tylko jak zamykałem oczy lub patrzyłem w niebo,teraz widzę je wszędzie gdzie patrze.
może to byc wina tego że dużo siedze przed komputerem czasem nawet do 14 godzin,ale według okulisty nie mam wady wzroku(odpuszczałem sobie komputer czasem nawet parę miesięcy i nie pomogło).
może ktoś z was miał to i wie czy da sie to wyleczyc, martwi mnie fakt że sa one coraz wyrazniejsze.
Szacuny
3
Napisanych postów
278
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2800
snieg optyczny, nie da sie tego wyleczyc tez to mam, chodziłem z tym po wielu lekarzach jest w necie sporo stron o tym jest nawet forum. ogranicz komputer wtedy troche to ustąpi.
Szacuny
3
Napisanych postów
278
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2800
i czym ci sie to objawialo oprocz mroczków, czy okulista po podstawowym badaniu dna oka juz widzial ze cos nie tak ? Jesli chodzi o śnieg optyczny czyli o to o czym jest temat to zadne badania nie sa w stanie zdiagnozowac tego, ja mialem juz robione chyba wszystkie.