wymachy raczej rzadko, ale robię przysiady (tzw.sumo), czy one mogły miec jakiś wpływ?
...
Ze stopami na zewnątrz - oczywiście tak. Jeśli chcesz przywrócić symetrię, musisz odpuścić na razie te przysiady, i przejść na wymachy w bok, z tym że noga z wyraźnym mięśniem - obciążenie minimalne, druga noga - z wyraźnie większym i o 1 serię więcej niż pierwsza.
"Wszystko jedno gdzie się żyje,
Raz się chudnie, raz się tyje..." 
...
mialem cos podobnego na bicepsie(!) przerwalem trening na jakis czas nie pamietam dokladnie ile i samo zniklo i teraz juz jest dobrze mysle ze nie masz czym sie martwic:)
...
Witam wszystkich,
Wiem ze temat bardzo stary ale od 2 miesiecy probuje znalezc w internecie kogos kto mialby podobny problem. U mnie rowniez na dwoch udach pojawily sie podobne "bulki". Duzo biegam wiec nie jest to raczej dodatkowy tluszczyk. "Bulki" pojawily sie odkad zaczelam kurs tanca, w ktorym wiekszosc ruchow wykonuje sie w polprzysiadzie ( "sumo" jak powiedziala jukkka) Stad moje pytanie Jukkki, czy po zastosowaniu sie do rad Joggera udalo ci sie ich pozbyc?
Zmieniony przez - oleksiun w dniu 2012-11-17 14:13:48
Wiem ze temat bardzo stary ale od 2 miesiecy probuje znalezc w internecie kogos kto mialby podobny problem. U mnie rowniez na dwoch udach pojawily sie podobne "bulki". Duzo biegam wiec nie jest to raczej dodatkowy tluszczyk. "Bulki" pojawily sie odkad zaczelam kurs tanca, w ktorym wiekszosc ruchow wykonuje sie w polprzysiadzie ( "sumo" jak powiedziala jukkka) Stad moje pytanie Jukkki, czy po zastosowaniu sie do rad Joggera udalo ci sie ich pozbyc?
Zmieniony przez - oleksiun w dniu 2012-11-17 14:13:48
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!