witam, ćwicze etapami (wyjazdy za granice) i mam problem od dluższego czasu z barkami. Zaczeło sie 2 lata temu . Bol jest identyczny jak teraz, najgorzej rano jak wstane musze rozruszac, troche przechodzi. Zaznaczam że jeden dzien jest wszystko ok a nastepnego nie moge wstać tak boli. Moge bez problemu podnosić rekami do góry , jednak najgorsze są ruchy boczne. Jest taki jeden moment ze tak zaboli ze cieżko wytrzymać. Dokładnie najgorzej boli gdy łokcie są przy tułowiu i podnosze do góry ręce powoli to kilka centymetrów ból jest najgorszy potem juz nie boli( wyżej ) . Ma ktos jakieś pomysły co to może być . Wiem że bez lekarza sie nie obejdzie jednak musze czekać 2 tygodnie bo wracam do miasta gdzie mieszkam. Prywatnie mnie nie stać. Bardzo proszę o opinie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
poczytaj o impigment'cie subacromialnym i zobacz czy to to. Chociaz rownie dobrze moze byc to stan zapalny ktorejs z kaletek podbarkowych
pain is a weakness, which leaves in time
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!