Szacuny
3
Napisanych postów
628
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
18232
Witam wszystkich i prosze o pomoc w immieniu mojego znajomego........
"Witam mam cholerny problem i liczę na pomoc tylko doświadczonych
Zrobiłem małe zmiany w treningu
w pierwszym ćwiczeniu wyciskanie sztangi na ławce skośnej zmieniłem rozstaw rąk na maksymalny
w ostatnim ćwiczeniu dodałem pompki
trening był naprawdę bardzo intensywny ale dałem rade na 2 dzień lekkie zakwasy z rana się porozciągałem kolejny trening plecy podciągnąłem się na drążku 12 razy i poczułem jak moja klata zaczyna mówić dość puściłem się z drążka i poczułem się jak bym miał dwa 10 cm gwoździe w klatce cholerne palenie od razu przerwałem trening po kąpiel w gorącej wodzie to był błąd bo siedziałem w wannie koło 4 godzin nie potrafiłem wyjść no ale udało się po obmyśleniu planu po wyjściu nie potrafiłem utrzymać ręcznika a co dopiero się ubrać czy coś zjeść dziś po śniadaniu które mama mi zrobiła postanowiłem jeszcze się położyć i zrobiłem chyba błąd swojego życia położyłem się na brzuchu co się stało popękane naczynka krwionośne w oczach,krew z nosa a o klatce nie wspomnę chyba sąsiedzi z 2 km słyszeli jak piszczę teraz czuje się jak inwalida bo z chodzeniam mam problemy
nie mam książeczki zdrowia i nigdzie mnie nie przyjmą dlatego prosił bym o jakieś porady maści płyny itp. Już wiem ze za dzień dwa będę w szpitalu ale teraz musze coś brac aby tak nie bolało " Dzieki za wszystkie konkretne wypowiedzi z gory
Szacuny
500
Napisanych postów
9533
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
18709
to już nie zakwasy (w kwestii potreningowego nagromadzenia kwasu mlekowego i innych)a jedna wielka reakcja kataboliczna
wszystko się rozpada ...
ciepła kąpiel + smarowanie bengayem , ew jakieś doustne przeciwzapalne
i trochę czasu ...
a na przyszłość więcej rozwagi - po przerwie w treningu bądź zmianach w nim trzeba się do niego powtórnie przyzwyczaić
zmieniając ustawienie , zmieniłeś pracę mieśni , które nei były do tego wcale przyzwyczajone
wiele włókien wczesniej nie było na pewno aktywnych
Zmieniony przez - Boofi w dniu 2005-05-26 23:52:11
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.