Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
821
Skoro nie mozesz oposcic a z trudem wyciskasz to moim zdaniem przyczyna tego moze byc niepoprawne nalozenie koszulki a mianowicie ulozenie szwow wzgledem reki. Ja z inzerem za duzo wspolnego nie mialem wiec nie powiem ci jak powinno byc idealnie ale z pewnoscia ktos taki sie znajdzie.
Szacuny
0
Napisanych postów
172
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
3404
czyli jednak jeden z kolegów z Impulsu dobrze robi wrzucając swojego titana do studni na noc zeby wrocil do poprzedniego rozmiaru jak sie rozciagnie..
z calym szacunkiem ale mam wrazenie ze po praniu sie raczej rozciagaja (tak wlasnie bylo jak kiedys "kobieca intuicja" wyprała mi kostium do siadów w pralce w 40stopniach :/)
no ale nie wiem moge sie przeciez mylic :P
pozdro
"Czas na to, aby pójść drogą, wierząc, że jest ona właściwa"
Szacuny
0
Napisanych postów
92
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
821
hehe zimna woda (te 12stopni ktore plynie w kranie) i bez wykrecania wysuszyc(kolega suszy na sloncu co powoduje ze material jest jeszcze sztywniejszy niz w nowce, ja jednak uwazam ze taka kuracja oslabia material). W cieplej sie rozciaga!!!
Szacuny
5284
Napisanych postów
19379
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
336468
Generalnie po każdym użyciu koszulki,pasuje ją przepłukać a nie wyprać.Do tego należy użyć letniej wody a suszyć na ręczniku rozłożoną na płasko.
Pranie w gorącej czy też ciepłej wodzie ,zawsze niszczy ten materiał.Najczęściej ulega rozciągnięciu lub zwiotczeniu.
Niestety po jakimś czasie koszulka będzie miała swój specyficzny zapachale gdybyśmy użyli jakiegokolwiek proszku to straciłaby nieodwracalnie swoje walory.
Szacuny
1
Napisanych postów
218
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
1849
tak jak myslalem.....koszulka sporo za mala.Nie dosc tego to sztanga mi poleciala zabardzo w dol i chyba jakas kontuzje zlapalem bo boli mnie jak cholera kregoslup