bez metki nie ma sylwetki
...
Napisał(a)
WITAM !! postanowilem kupić prohormon SPAWN czy ktos moze mi powiedziec cos o tym produkcie ? opis na stronce cybera był zachęcający i moze czy ktos posiada jakies wartościowe informacje o prohormonach (co to wlaściwie jest?) dzieki za odpowiedzi pozdro
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
HeHe timo chyba mowil i o mnie
Walilem superdrol i po polowie opakowania zachorowalem na nerki
nie wiem czy to przez te PH czy przez jakies przewianie, ale ból był ogromny ;/ bywalo ze przez noc moze spalem po 2 godz...

Walilem superdrol i po polowie opakowania zachorowalem na nerki

...
Napisał(a)
widziałeś kiedyś opis nie zachęcający do kupna,nigdy do końca nie wiadomo co jest w środku tak na prawde,stawiał bym na lajtowy cykl na SAA niż PH
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
nie widzialem tego mogl by mi ktos wysłać link do tego???pozdro
...
Napisał(a)
no opis ciekawy tego spałna , ale jak jest w rzeczywistosci ? Jedni jedza te cukierki i chwala i widać jak sie sylwetka zmienia z dnia na dzien a inni jedza i co ? taki chooy nje ma nic 

...
Napisał(a)
u mnie na silowni juz 4 osoby wyladowaly w szpitalu po PH, sam mialem to testowac ale teraz to ******le, juz ssa bezpieczniejsze
jestem chory na glowe
i nic za to nie moge
ze diabel jest w mojej glowie
...
Napisał(a)
zamowie spobie to i wyproboje przyjdzie za jakies 2 tygodnie to zrobie sprawozdanie z cyklu tym ph
...
Napisał(a)
jeden mial niewydolnosc watroby, cos z trzustka i nerkami, plul krwia i caly czas zwijal sie z bulu brzucha, ma jesc hepatil przez rok czasu tak mu lekaz radzil, nastepnych dwoch podobnie a czwarty zoltaczka
i dlatego ja sie trzymam od tego z daleka

jestem chory na glowe
i nic za to nie moge
ze diabel jest w mojej glowie
...
Napisał(a)
Wszystkie znaki na niebie i ziemi przemawaiaja za SAA, ph poza wyzsza cena i wiekszymi skutkami ubocznymi nie roznia sie znaczaco, wiec po co utrudniac sobie zycie...
BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
...
Napisał(a)
a ja bym stawial na krzyzyk w prawym gornym rogui jak on pisze co to wlasciwie sa te prohormony
...
Napisał(a)
moze brali wiecej niz zalecana dawka i to dlatego , u mnie koles z siłki po naposimie dostal zoltaczki 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!