SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

[art] Zmiany w żywności podczas jej przetwarzania i przechowywania.

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

Ilość wyświetleń tematu: 35793

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51608 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
pozwolicie ze odswieze, to jest Roman CichoN nie CichoŃ

zajecia z nim mialem lol
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Widocznie mi się dodało z przyzwyczajenia miałem takiego kolegę w podstawówce

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51608 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
uwage taka wyglosilem gdyz nawet osoby co z nim zajecia maja uzywaja formy cichoń wiedzac nawet ze jest niepoprawna. chyba sie przyjelo
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
łatwiej wpada w ucho i pewnie popularniejsze pozdr

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51608 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
a jak to wygląda podczas rozmrażania mięsa ??
Teoretycznie powinno się mieso rozmrażać w tem. około 10 stopni wiec jakie będą straty Witamin jeśli rozmrozimy mięso w ciepłej wodzie ?? Wie ktoś ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ciężko powiedzieć jednak nie rozmarażaj w ciepłej wodzie proces powinien odbywać sie powoli

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51608 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
smpa nie zgodze sie dokonca ze powoli. jakas granica temperatury powinna byc szybko pominieta ze wzgledu na niszczenie struktury bialkowej i chyba wiekszy wyciek soku. nie pamietam jednak dokladnie tej granicy ale wydaje mi sie ze okolo -1'
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
Masz rację o wycieku soku i reszcie może źle ująłem. Chodziło mi raczej że rozmrażanie wrzucając do ciepłej wody nie jest najlepsze. pozdr

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11152 Napisanych postów 51608 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to jak prawidłowo rozmrażać bo jak zostawie miecho do rozmrożenia w 10stopniach to będzie to trwało ponad 18H
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874
ja wsadzam po południu do lodówki rano mam prawie odmrożone. Nie wiem jak jest z tymi mikrofalami trzeba sie zagłebić w temat. Bo funkcje odpowiednie mają

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

ostry sos do mięska - coś jak ketchup... co polecacie?

Następny temat

Jak długo nalezy gotowac udko z kurczaka?

WHEY premium