SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

WOŁOWINA W 5 MIN

temat działu:

Kuchnia SFD

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 45836

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 513 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 47481
i na pewno wołowina po tych 5 minutach smażenia nie jest gumowata ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
s.m.p.a. ODŻYWIANIE
Ekspert
Szacuny 431 Napisanych postów 56364 Wiek 37 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 184874

dobra pytanie z innego worka nie jest gumowata?

Tedzikooo był szybszy myślimy podobnie

Zmieniony przez - s.m.p.a. w dniu 2009-01-19 14:35:28

Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!

https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 743 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 13087
bede smazyl wlasnie wolowine, to powiem pozniej jak to u mnie wyszlo. szczerze to mysle ze bedzie wlasnie taka 'gumowata' w srodku....
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
w0jt Dana White
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 13762 Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 93464
jeśli to będzie polędwica wołowa, to nie powinna być "gumowata".

Zmieniony przez - w0jt w dniu 2009-01-19 14:49:40

Business as usual

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
nie bedzie trzeba tylko pokroic paseczki cienkie

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 12 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 335
Jeśli już wołowina, szczególnie gdy można zaopatrzyć się w świeży i dobrej jakości kawałek np. antrykotu...u angielskiego rzeźnika to grzech "unurzać" przyzwoite mięso w jakiejś tureckiej gównianej przyprawie do baraniny,... tak, bo z mielonej baraniny najgorszego sortu robi się kebab.
Dlaczego nie przysmażyć na bardzo gorącej patelni z obu stron mięsko, w środku krwiste...mniam...i podać z gotowanymi warzywami polanymi gravy na wodzie i surówką z surowych warzyw ze świeżymi ziołami?
Kroić na talerzu, no chyba że zębów brakuje...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 150 Napisanych postów 15480 Wiek 39 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 90607
ale korwa kogo to obchodzi jakas gowniana soczysta wolowina co podajesz kazdy daje przepis jaki lubi mi odpowiada z kebabem a czy tobie bedzie odpowiadac z gownem psim czy z szczochami to twoja sprawa wiec mozesz zalozyc temat z takim daniem

maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam

...
Napisał(a)
Usunięty przez w0jt za pkt 1 regulaminu
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 308 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 5577
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 25 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 273
robilem i powiem że smaczne, tylko troche ostra ta przyprawa do kebabu ;] za 1 razem taka jakaś surowawa mi wyszla, za drugim razem podsmażyłem i wrzuciłem jeszcze do garnuszka podlałem wodą i pod przykryciem dusiłem pare minut, potem troche poszatkowanej kapusty pekińskiej dodałem, taki fajny sosik sie zrobil z wody ;] dzieki za przepis, sog ;D pozdro
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

pierś z kurczaka w jajku z brokułami.

Następny temat

Dusi sie dusi %-) schabik, smaczne warzywka %-) kolorowe takie

WHEY premium