...
Napisał(a)
dobra pytanie z innego worka nie jest gumowata?
Tedzikooo był szybszy myślimy podobnie
Zmieniony przez - s.m.p.a. w dniu 2009-01-19 14:35:28
Niedostępny do odwołania. Zdrowia dla WSZYSTKICH!
https://www.facebook.com/pages/Wszystko-Ch**/363238457019620
...
Napisał(a)
bede smazyl wlasnie wolowine, to powiem pozniej jak to u mnie wyszlo. szczerze to mysle ze bedzie wlasnie taka 'gumowata' w srodku....
...
Napisał(a)
jeśli to będzie polędwica wołowa, to nie powinna być "gumowata".
Zmieniony przez - w0jt w dniu 2009-01-19 14:49:40
Zmieniony przez - w0jt w dniu 2009-01-19 14:49:40
Business as usual
...
Napisał(a)
nie bedzie trzeba tylko pokroic paseczki cienkie
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
Napisał(a)
Jeśli już wołowina, szczególnie gdy można zaopatrzyć się w świeży i dobrej jakości kawałek np. antrykotu...u angielskiego rzeźnika to grzech "unurzać" przyzwoite mięso w jakiejś tureckiej gównianej przyprawie do baraniny,... tak, bo z mielonej baraniny najgorszego sortu robi się kebab.
Dlaczego nie przysmażyć na bardzo gorącej patelni z obu stron mięsko, w środku krwiste...mniam...i podać z gotowanymi warzywami polanymi gravy na wodzie i surówką z surowych warzyw ze świeżymi ziołami?
Kroić na talerzu, no chyba że zębów brakuje...
Dlaczego nie przysmażyć na bardzo gorącej patelni z obu stron mięsko, w środku krwiste...mniam...i podać z gotowanymi warzywami polanymi gravy na wodzie i surówką z surowych warzyw ze świeżymi ziołami?
Kroić na talerzu, no chyba że zębów brakuje...
...
Napisał(a)
ale korwa kogo to obchodzi jakas gowniana soczysta wolowina co podajesz kazdy daje przepis jaki lubi mi odpowiada z kebabem a czy tobie bedzie odpowiadac z gownem psim czy z szczochami to twoja sprawa wiec mozesz zalozyc temat z takim daniem
maly duzy gruby czy chudy kazdemu nalezy sie taki sam szacunek
pozdrawiam
...
...
Napisał(a)
robilem i powiem że smaczne, tylko troche ostra ta przyprawa do kebabu ;] za 1 razem taka jakaś surowawa mi wyszla, za drugim razem podsmażyłem i wrzuciłem jeszcze do garnuszka podlałem wodą i pod przykryciem dusiłem pare minut, potem troche poszatkowanej kapusty pekińskiej dodałem, taki fajny sosik sie zrobil z wody ;] dzieki za przepis, sog ;D pozdro
Poprzedni temat
pierś z kurczaka w jajku z brokułami.
Polecane artykuły