czy powinienem uwzgledniac do diety wage przed czy po obrobce? Bo jak po, to wychodzi na to ze ta piers zamrozona powinna wazyc kolo 300g, zeby po podsmazeniu wazyla 200g.
...
Napisał(a)
Moj posilek przedtreningowy sklada sie z 200g piersi z kurczaka i 100g ryzu. No i wyciagam zamarznieta piers z zamrazarki, wrzucam na wage, wychodzi cos kolo 210g. Przygotowuje ja odpowiednio, podsmazam itp. i po wyjeciu wazy 140g. No i teraz pytanie:
czy powinienem uwzgledniac do diety wage przed czy po obrobce? Bo jak po, to wychodzi na to ze ta piers zamrozona powinna wazyc kolo 300g, zeby po podsmazeniu wazyla 200g.
czy powinienem uwzgledniac do diety wage przed czy po obrobce? Bo jak po, to wychodzi na to ze ta piers zamrozona powinna wazyc kolo 300g, zeby po podsmazeniu wazyla 200g.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Witam.
Istotna jest waga produktu surowego- przed zamrożeniem i wszelką obróbką termiczną, pozdrawiam.
Kuba.
Istotna jest waga produktu surowego- przed zamrożeniem i wszelką obróbką termiczną, pozdrawiam.
Kuba.
Poprzedni temat
jakie warzywa i owoce powinienem spozywac a jakie unikac??
Następny temat
dieta Atkinsa a trening
Polecane artykuły