SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

masło orzechowe na low carb,ale czy z orzec...

temat działu:

Iron Horse Series

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 9690

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
http://www.google.pl 

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 89 Napisanych postów 6889 Wiek 40 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 100566
ale w górę poszło

ja za niecałe 6zł kupowałem to z rok temu <grr>

ale smakowo wypasik
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 138 Napisanych postów 18684 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 117415
jem to maslo bez cukru i soli i niedobre jest :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 10257 Wiek 43 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42828
Pepo, żartujesz chyba... Ja pierwszy słoik w 3 dni zjadłem (tylko dlatego, że nie chciałem za dużo chleba wsuwać, wiadomo, ww )

Półmaraton w 1:57:11! :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2701
> nie mam w krk takiego
Wszystkie masła Primaviki widziałem w sklepie ze zdrową żywnością na ul. Krakowskiej 21. Ceny dość wysokie, ale produkt dobry. Osobiście robię masło orzechowe samodzielnie w malakserze, używając niesolonych orzechów ziemnych i nerkowców.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Daj przepis na to masło
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2701
Hmmm... No przepis jest dość prosty... Kupujesz w hurtowni opakowanie np. 2,5 kg orzechów. Oczywiście niesolonych i nieprażonych. Wsypujesz do malaksera/blendera ile się zmieści, włączasz na maksymalne obroty i czekasz, aż się zrobi jednolita masa (trochę to trwa, można przemieszać powstającą masę co jakiś czas, żeby sie równomiernie rozcierała). Pakujesz w słoik i wsadzasz do lodówki. Około tygodnia można je w niej spokojnie trzymać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
I nic nie trza dodwać ? Ja tak robię, to się robi taki proszek
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 46 Wiek 45 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2701
Nie, niczego nie trzeba dodawać. Są dwie możliwości:
1. po prostu o wiele za krótko je ucierasz. z tego sypkiego proszku dopiero po paru minutach pracy malaksera zaczyna się robić taka lepka masa. najpierw cienka warstewka na poziomie noża, potem grudki zapadają się w nią i całość zaczyna dochodzić do odpowiedniej konsystencji.
2. jakieś bardzo przesuszone orzechy, ale to raczej mało prawdopodobne.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

do Marka C - branie kreatyny tylko przed trengiem?

Następny temat

do Marka C. Jak obniżyć poziom kortyzolu??

WHEY premium