SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Co do smażenia, OLIWA???

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 6822

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 406 Wiek 42 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7315
...najlepiej zostańmy po prostu przy tym, że smażenie jest "be" i wszyscy będą zadowoleni
pokój Slapi

Gdy ci czarny kot przebiegnie drogę nie myśl, że to pech... chyba, że jesteś myszą

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 11 Napisanych postów 1213 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 25292
A ja tam zawsze smażę i mniej je.. ą takie dywagacje.

Jak chcecie to pijcie ją z białym serem .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 311 Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 2439
jak,slusznie zauwazyl 'slapi' w procesie smazenia kazdy olej traci "zdrowe tluszcze" i zostaja tylo te, ktore juz w watrobie sa przyswajane i odkladaja sie jako tkanka tluszczowa. polecam uzywanie tzw. PAM'u (olej ros. wielokrotnie rafinowany w sprayu 1 porcja dost.<1g tluszczu!!!

Odwiedź mój sklep w Warszawie. Pasaż Stokłosy 11 - Metro Ursynów

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

CKD oraz Trenio do ocenki. Cel rzezba.

Następny temat

Czym zastąpic...???

WHEY premium