SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dlugosc gotowania czy jest roznica

temat działu:

Szybkie pytania bez logowania

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 796

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11149 Napisanych postów 51567 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Cześć czy jest różnica w makro makaronu albo ryżu jeżeli zagotuje to dluzej niz przewiduje producent lub ciut krócej? Jeżeli np makaron je trochę twardawy lub znowu bardzo miękki to jest różnica w makro? I jeszcze drugie pytanie czy taki makaron gorący można od razu schłodzić zimna woda czy nie traci jakiś wartości czy coś?? ?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
georgu Ivan Groźny Moderator
Ekspert
Szacuny 14678 Napisanych postów 53199 Wiek 34 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 400739
Witaj,
tak czy inaczej makro liczysz przed obróbką termiczną
Co do schładzania, to nie powinno być nic złego w tym

MODERATOR DZIAŁU "INNE DYSCYPLINY"
http://www.sfd.pl/[blog]_Brudna_miska_by_georgu-t1156013.html 

Prowadzenie, plany treningowe, plany żywieniowe: [email protected]

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17707 Napisanych postów 132168 Wiek 39 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 1460711
każda obróbka powoduje jakieś straty, ale się tym nie przejmuj, stopień rozgotowania prędzej wpłynie na IG produktu niż jego wartości odżywcze

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Szacuny 12084 Napisanych postów 160544 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 1234840
jw bardziej rozgotowany produkt na bazie skorbi bedzie charakteryzowal sie szybszym trawieniem. makaron aldente bedzie stosunkowo dluzej trawiony niz taka rozgotowana ciapka

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja https://www.instagram.com/tomq.bb
[email protected]

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

fizjoterapeuta

Następny temat

Kuloodporna kawa

WHEY premium