I juz sie robią jaja!!
To jest pytanie dzięki, któremu przyszłe odżywki mają się lepiej sprzedawać! Tak łatwo jest odwrócić uwagę przyszłych klientów (zwłaszcza tych młodych), którzy czytając posty typu :
"jaka odżywka smaczniejsza?" , "jaki smak najlepszy?" lub "jaki smak - mam dylemat?" itd. dają się skutecznie wciągać w "amerykańską reklamę" , że co smaczne to i skuteczne,zapominając o tym co najwazniejsze-jakosci!.Obniża się ilość białka (amino), podwyższa ilość tłuszczu i węglowodanów.Dodatki sztucznych składników, poprawiających smak niby nie wpływają na
przyswajalność białka!?!. W takim razie od czego biorą się reakcje żołądkowe i jelitowe(odbijanie, gazy, uczulenia )jak nie od tych dodatków??? Niedługo grupowicze będą wymieniać się przepisami na najlepsze ciasto po,którym dojdzie do degustacji i wyłonieniu zwycięzcy!!.
Na nagrodę proponuję kreatynę o smaku pizzy!:)
Mała prośba niech wszyscy producenci (np.: firma O....) wezmą pod uwagę fakt, że są jeszcze w tym kraju osoby, dla których smak nie jest najważniejszy lecz jakość!!,Jeżeli już się wypuszcza nowe produkty w pięciu smakach, to proszę! nie zapominajmy o naturalnym!!!