Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-04-05 20:25:36
...
Napisał(a)
Witam. Wyjaśni mi ktoś jak wpływa ilość podwójnych wiązań na strawność tłuszczy? Wydaje mi się, że tłuszcze o małej liczbie wiązań podwójnych są bardziej strawne niż te które zawierają ich wiele. Jeszcze jedno - jak wygląda powyższa rzecz, jeżeli chodzi o konsystencje - tłuszcze o płynnej konsystencji są strawniejsze niż te w stałej postaci?
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-04-05 20:25:36
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-04-05 20:25:36
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź...
Napisał(a)
Jaja sobie robisz czy pracę magisterską piszesz? Bo na praktykę to przełożenie ma pewnie takie jak prędkość obrotu kuli ziemskiej do stopnia obniżenia agresywności u szczurów labolatoryjnych?
...
Napisał(a)
Oj byś się zdziwił pyskaty kolego, jakie to ma znaczenie w dietetyce. Rada na przyszłość - jak nie masz nic ciekawego do dodania to najlepiej się nie odzywaj
...
Napisał(a)
I tu się kłania czytanie ze zrozumieniem - z tekstu wynika, że wiem, że ma znaczenie, tylko nie jestem pewien dokładnie w jakich sytuacjach.
...
Napisał(a)
Skończ już zaśmiecać ten temat jakimś bezsensownym gadaniem i zajmij się swoimi sprawami, ok? Poczekam na kogoś kompetentnego.
...
Napisał(a)
No i się uczepił, ech: "Wyjaśni mi ktoś jak wpływa ilość podwójnych wiązań na strawność tłuszczy? Wydaje mi się, że tłuszcze o małej liczbie wiązań podwójnych są bardziej strawne niż te które zawierają ich wiele" Proszę kolego, przedstawiam Ci wyjaśnienie
...
Napisał(a)
skończyłeś? OK, to fajnie, dobranoc wielki mistrzu
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-04-05 22:59:11
Zmieniony przez - bartek895 w dniu 2012-04-05 22:59:11
Polecane artykuły