...
Napisał(a)
witam was wszystkich...mam taki pytanko???jestem na cyklu deci z testem i musze go zakonczyc z powodu wyjazdu za granice...jak to zrobic zeby miec jak najmniejsze spadki???dodam ze cykl mial trwac 9tyg. 1-8tyg deka i 1-9tyg test. teraz jestem po 4 tyg i wczoraj powinienem robic strzaly nie wiem co robic???pomozcie
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- pomoc z 1 cyklem dla boxera... wypelniona anketa i prozba o konkretna pomoc
- Pomoc-Ankieta do mgr z gory dzieki za pomoc
- pomoc prop/npp/wino - profilaktyka - pomoc
- Sterydy na pomoc depresji itp ? proszę o pomoc
- MOŻE MI KTOS WRESZCIE POMÓC?
- pierwszy cykl , zero doświadczenia w dopingu,innymi słowy PROSZĘ o pomoc ;-)))
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Na ile wyjeżdżasz?
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
Nie przerywałbym cyklu tylko poszukał siłowni w nowym miejscu.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
ok...dzieki...a moze to miec jakies zle skutki ze zamiast wziasc strzala wczoraj zrobie to dzisiaj??mysle ze powino byc wszystko spoko....
...
Napisał(a)
Co to za różnica... spoko dajesz strzała dzisiaj! No problem with me. 

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!