...
Napisał(a)
jakie sterydy na start wziasc?? byle by jakies troszke bezpieczniejsze od tych nie bezpiecznych:P jakies z mala iloscia skutkow ubocznych???
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Terminator, Ty po samej dece to sobie nie poruchasz... prędko... powiedz dziewczynie, żeby nie była obrażona. Sprawdzisz przynajmniej czy jest wyrozumiała!
Dodaj teścia, i będzie git, metka jest najtańsza i tylko to za nią może przemawiać - ale jak lubisz masę to prosze bardzo... i tu mała uwaga, Clomid wg. mojej opinii 3 tygodnie po ostatnim strzale.

Dodaj teścia, i będzie git, metka jest najtańsza i tylko to za nią może przemawiać - ale jak lubisz masę to prosze bardzo... i tu mała uwaga, Clomid wg. mojej opinii 3 tygodnie po ostatnim strzale.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
oxandrolon
a tak ogolnie to napisz cos o sobie kabanku....

a tak ogolnie to napisz cos o sobie kabanku....
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
jak na początek to polecił bym Dece (prawie znikome skutki uboczne), albo Winstrol w tabsach
...
Napisał(a)
mam 17 lat. cwicze okolo 6 miesiecy, od tamtego czasu przytylem prawie 15kg, waze obecnie 87kg... i darujcie sobie glupich komentarzy..
pozdraiwam
pozdraiwam
...
Napisał(a)
zadałem konkretne pytanie i oczekuje konkretnych odpowiedzi... i to raczej od "specjalistów"...:]
...
Napisał(a)
Patrzac na twoj wiek to zadales bardzo glupie pytanie ..nie licz raczej na odpowiedzi
CONQUER ALL
...
Napisał(a)
jak ci decadeuko radzi to cieciu słuchaj za młody jeszcze jesteś a jak nie umiesz słuchać to sie nie pytaj i sie przy*** meta albo ome i będzie po problemie
...
Napisał(a)
a jak bym napisał ze mam 20 lat to co... doradzilibyscie mi ok mam 20 lat:P
...
Napisał(a)
Czy ty myslisz ze po 6 miesiacach treningu wykorzystasz moc koksu ??
Nie masz pojecia o diecie,treningu, regeneracji.
Jeszcze jakis czas bedziesz sie uczyl reakcji wlasnego organizmu.
To nie chodzi o to, ze napiszesz w nastepnym poscie ze masz 25 lat i bedzie wszystko ok.
Mi tym krzywdy nie zrobisz, ale sobie tak.
Jak chcesz to Ci wszystko rozpisze ...tylko pomysl czy ty bedziesz umial sie juz z tym obejsc i w pelni to wykorzystac unikajac skutkow ubocznych.
Nie masz pojecia o diecie,treningu, regeneracji.
Jeszcze jakis czas bedziesz sie uczyl reakcji wlasnego organizmu.
To nie chodzi o to, ze napiszesz w nastepnym poscie ze masz 25 lat i bedzie wszystko ok.
Mi tym krzywdy nie zrobisz, ale sobie tak.
Jak chcesz to Ci wszystko rozpisze ...tylko pomysl czy ty bedziesz umial sie juz z tym obejsc i w pelni to wykorzystac unikajac skutkow ubocznych.
CONQUER ALL
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!