Szacuny
11124
Napisanych postów
51315
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
otóz w makro ogłosili wyprzedaż m.in. jest tam orbitrek ketlera (z magnetycznym oporem) za 700zł. Czy warto zainwestować w sprzet tej firmy?
Co to znaczy z oporem magnetycznym?
"Lulek czarny (Hyoscyamus niger)
zwany szalejem, blekotem - jest zielskiem o odurzającym i nieprzyjemnym zapachu, brudnożółtych kwiatkach. Szalej zawiera niezwykle silną trucizną koncentrującą się w liściach i nasionach. Spożycie jej powoduje bełkotliwą mowę i szaleństwo. Trucizna ta używana była podobno do sporządzania maści czarownic, którą posmarowanie się pod pachami dawało umiejętność latania w powietrzu."
Szacuny
2
Napisanych postów
63
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1025
W ogóle to od tygodnia zbieram sie do tego zakupu, ale nie bardzo wiem gdzie w Warszawie mozna taki sprzęt kupić - widziałam tylko w Decathlonie na targówku - jeden całkiem fajny firmy Domyos (nie wiem czy najlepszy, ale promocyjnie kosztuje 800zł) wiecej mnie nie stać, no i te w makro.
Moze, ktos wie gdzie w Wa-wie lub okolicy można dokonać takiego zakupu?
Szacuny
11124
Napisanych postów
51315
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sorki, patrzę do tej ulotki, a tam faktycznie cena 1499, po prostu żle spojrzałam.Mam pytanie czy warto tyle zainwestować w sprzęt tej firmy- czy na tej maszynce (ketler calypso)można chodzić także do tyłu, tak jak np. na orbitreku platinum, który reklamują w tv shopie?który lepszy na opór magnetyczny czy taśme i co to w ogóle jest ten opór magnetyczny?
"Lulek czarny (Hyoscyamus niger)
zwany szalejem, blekotem - jest zielskiem o odurzającym i nieprzyjemnym zapachu, brudnożółtych kwiatkach. Szalej zawiera niezwykle silną trucizną koncentrującą się w liściach i nasionach. Spożycie jej powoduje bełkotliwą mowę i szaleństwo. Trucizna ta używana była podobno do sporządzania maści czarownic, którą posmarowanie się pod pachami dawało umiejętność latania w powietrzu."