jeżeli ktoś ma jakieś fotki lub info na temat ninja lub ich sprzetu i taktyki to prosze o odpowiedz może ktoś zwas myślał o stworzeniu grupy ninja??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
YYY to chyba bys musial wyemigrowac gdzies do Tybetu czy cos

Moderator:
-Sporty Extremalne-
-Rowery-
...
No wiesz, ninja raczej nie skaczą po dachach i nie rozrzucają ulotek o ich taktykach itd...
masz poniżej temat "psudo ninja" może cie zainteresuje...
masz poniżej temat "psudo ninja" może cie zainteresuje...
Wczoraj - Grubas w dziale Sporty Extremalne
Dziś - Buracze w ekstremalnych
Jutro - Admin SFD i insomni

...
No właśnie nie macie żadnych wiadomości na temat broni ninja ??
Tam na dole gadają o yamakasi le parkour itd . !! !!
Tam na dole gadają o yamakasi le parkour itd . !! !!
...
moja rodzina to ninja począwszy chyba od 15 wieku. Ja też jestem ninja, więc jak masz jakieś pytanie to nie krępuj się
a tak na serio to na googlach powinno coś być
a tak na serio to na googlach powinno coś być

...
Nie no głównie chodzi mi o shurikeny !! Ma ktos do sprzedania albo wi cos na ten temat :D
...
wejdz na dzial tradycyjne albo mma i tam popytaj tam sporo takich postow bylo i jeden typ chyba nawet sprzedaje taki sprzet.
= V-stock =
...
...
Wejć na posta pseudo ninja i tam pogadaj z chłopakami może się zkuszą na jakieś małe wyprawy moim zdaniem jednak nie powinieneś tego rozgłaszać jedną z zalet ninja było to iż nigdy sie nie wydawali.
Teraz puszcze ci pare zdiątek
PoWYŻEj SpRzĘt NINJA
Nie sztuką jest bić sztuką jest się bronić nierobiąc napastnikowi krzywdy.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Krzysztof Piekarz