...
Napisał(a)
Mam 19 lat i 169 cm wzrostu i 55 kg wagi.Mam pytanie czy przy odpowiedniej diecie bialkowej i odzywkach oraz treningu mam szanse jeszcze urosnac przynajmniej z 5 cm.Slyszalem ze czlowiek rosnie do 21 roku zycia.Dodam jescze ze wczesniej nie stosowalem zadnej diety i nie trenowalem na silowni.Poleccie mi jakies produkty lub odzywki przyspieszajace wzrost.Pomocy!!!!(od 14 roku zycia utrzymuje sie ta sama waga i wzrost).Co mam zrobic???Doradzcie mi jakies tabletki lub odzywki ktore mi pomoga.Prosze!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- Powtorka z Rozrywki. Mam nadzieje ze wyjdzie lepiej
- Witam , mam nadzieje ze otrzymam pomoc ;]
- Jestem na cyklu i mam drobny klopot(bionabol)
- szukam OWERa ze Szczecina - mam pilna sprawe, a nie moge go znalezdz w postach
- wiem ze moze to nudne ale mam pytanie o dece holenderska
- Jak to jest z tym wzrostem??
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Nie koniecznie do 21 roku życia ja mam 18.5 roku i jakieś 180cm wzrostu i myślę ,ze już nie urosnę
Jeśli będziesz prowadził odpowiednią dietę to być moze podrośniesz jeszcze ale osobiście wątpię
A co do treningów to podogno naciski np. na Kręgosłup jak robisz wyciskanie na barki obciązasz go tym a zarazem stymulujesz do wzrostu.
Teoretycznie masz szansę podrosnąć
To nie ten dział !!!

A co do treningów to podogno naciski np. na Kręgosłup jak robisz wyciskanie na barki obciązasz go tym a zarazem stymulujesz do wzrostu.
Teoretycznie masz szansę podrosnąć

To nie ten dział !!!

The future is coming on......
>>> Doping Division Force Crew <<<
...
Napisał(a)
idz z tym pytaniem do lekarza chlopie..
Nie moje problemy... są nie moimi problemami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!