Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
elo
Mam takie pytanko,obecnie robie rzezbe i chce dojsc do jaies 10% fatu i wiadomoze troche miesni pewnie poleci.Jak juz bede mial te 10% chciałbym sobie szybko odbudowac miesnie ,moze nawet troszke zwiekszyc na krótkich estrach.Dieta bym dal 5gBB,2 gWW(nie za dużo?),1 g TT(tez nie za duzo?)
myslałem o propionacie przez 2 tyg 100mg ed i winku 30 mg ed
Co o tym myslicie?
pozdro
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
jak tyg?
czytalem art uriela o krótkich estrach i tam własnie on jest,niejako podstawa.
Chciałęm pojechac przez 2 tyg ,codziennie po strzale 100 mg.+ cos do tego myslalem nad winkiem 30 mg codziennie.Ale tylko głośno ,myśle i czekam na korekty...
pozdro
Szacuny
10
Napisanych postów
810
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
7203
calkiem do du.py, rzeźbe rob wlasnie na krotkich estrach (prop) aby zapobiec spadkom miesni podczas diety redukcyjnej.
rzezbienie na sucho a potem taka przywalka ze 100 propa ed to paranoja.
zrob jak pisal kolega - rob rzezbe na propie 75 eod przez 4-6tygodni + 20-30 winka ed i tak bedzie duzo madrzej.
Knowledge is a steering-wheel
Stubbornness is a fuel
6I9
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
noe dobra a powiedzcie mi czy moge teraz właczyc sobie propa?Tylko bodajze 1,5 miesiaca temu skonczyłem odblok clomidem i nie wiem czy to nie bedzie miało zadnego negatywnego wpływu.
Jezeli zdecyduje sie na propa to czy jednocznie dalej jechac z EC i aerobami?
Konkretnie prop co mi da?lepsze pociecie ,moze troszke masy ? jak to bedzie?
pozdro
Szacuny
13
Napisanych postów
721
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
12281
no panowie wezcie cos doradzcie bo tak sie zastanawiam nad propem?tylko co on mi da konkretnego?W ostatnim cyklu brałem 100 mg co 2 dzien,
jakbyscie proponowali czy wogole teraz pojechac juz rzezbe normalnie.
Bo kurde cos mi miesnie chyba leca w barch niedawno mialem 129 teraz mam 127,5 tyle ze dzis aeroaby + siłka i moze dlatego.
Prop mam nadzieje zachamuje spadki.
Czy lepiej juz teraqz sie wyrzezbic ze starata miesa i po wakacjach walnac dobry konkretny cykl na czysta mase?
Jak sadzicie
Pozdro
Szacuny
19
Napisanych postów
3091
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
24689
wiesz ze spadly wybiary to moze dobrze bo lepsza definicja Ci sie robi i rzezba z tymi aerobami.Zalezy jak kto patrzy na lajtowo mozna te 75 mg c2d dac ale to roznie zobacz jak na sucho idzie.Ale jak niewadno cykla robiles to chyba szkoda znow pozdro