Właściciele oraz moderatorzy SFD.pl są zdecydowanymi przeciwnikami stosowania dopingu farmakologicznego w sporcie.
Stosowanie dopingu jest nieuczciwym i niemoralnym zachowaniem. Doping jest sztucznym, nienaturalnym sposobem
podnoszenia wydolności organizmu. Stosowanie dopingu jest zawsze niebezpieczne oraz niesie ryzyko utraty zdrowia
a nawet życia. Czym bardziej amatorskie podejście do tego zagadnienia tym większe potencjalne ryzyko.
Absolutnie nigdy nie należy stosować jakichkolwiek farmaceutyków bez konsultacji z właściwym lekarzem prowadzącym.
Dział doping służy wyłącznie wymianie informacji, a informacje zawarte w nim nigdy nie mają charakteru
instruktażowego i absolutnie jako takie nie mogą być traktowane. Wypowiedzi moderatorów jak i innych użytkowników
działu nie są wytycznymi co do sposobów i metod stosowania farmaceutyków; chyba, że dana osoba jest znana jako
lekarz właściwej specjalizacji, a jej dane zostały przez nią uczciwie podane w profilu i zweryfikowane przez
właścicieli forum. Mimo to właściciele serwisu nie ponoszą odpowiedzialności za ich doradztwo w tym zakresie (obecnie brak takich osób).
Nakłanianie do stosowania dopingu jest przestępstwem i jest postrzegane przez właścicieli portalu jako skrajnie naganne,
konsekwencją czego jest wykluczenie z grona użytkowników serwisu. Wszelkie ujawnione próby kupna lub sprzedaży
farmaceutyków za pośrednictwem forum będą z całkowitą konsekwencją eliminowane a osoby uczestniczące w procederze i
ich dane będą ujawnione organom ścigania. Uprzejmie prosimy o natychmiastowe reakcje i kontakt w przypadku napotkania na
naszym forum powyższych zjawisk i sytuacji. Pomoże nam to w zachowaniu bezpieczeństwa użytkowników oraz legalności funkcjonowania forum.
Szacuny
2
Napisanych postów
216
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1070
siema, mam kilka pytan ktore napewno nie sprawia Wam klopotu 1. w dziale doping- zdjecia widzialem nowa partie greckiej deki, podobno narazie bardzo dobra- czy 20-25 zl to normalna cena za amp.?
2. jaki prop teraz jest najlepszy? czytalem ze np z BD nie jest zbyt pewny, przypuszczajac ze moze byc fake to co moze byc zamiast propionatu? enan?
3.winko unichemu (10 mg/tab) nadal jest w czolowce nie? jak lepiej dawkowac? 25 mg co dzien czy 50 mg co 2 dni?
z gory dzieki za pomoc
Szacuny
109
Napisanych postów
10949
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
65995
1. tak to normalna cena.
2. wybralbym viromone / farmak / hubei.
3. tak, jest dobry. stanol eurochem jakosciowo tez dobrze i troche taniej wychodzi. tabletkowy dawkujemy codziennie, np. 20mg ed.
Zmieniony przez - e0r w dniu 2007-04-25 10:48:23
Naprawdę niebezpieczny człowiek nigdy nie grozi.
[ON]
Szacuny
2
Napisanych postów
216
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1070
Dzieki bardzo !! ostatnio troche wiecej czasu spedzam na forum i widze ze jako jeden z niewielu odpowiadasz konkretnie, na temat i w ogole sporo czasu przeznaczasz na pomoc w tym dziale oby tak dalej !
Powiedz mi tylko jeszcze co sadzisz o wy***kach testabolu z BD. bo pewnie jednak zaryzykuje jesli sie okaze ze nie mam dojscia do tych ktore wg Ciebie sa pewniejsze. ewentualnie co tam moze byc z nimi nie tak? zanizone stezenie propy, czy moze enan? chyba nie oplacaloby sie dawac inny ester co, w koncu nie sa to drogie zabawki, nie wiem czy by sie zbytnio oplacalo robic wy***ki propy..?
Szacuny
2
Napisanych postów
216
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
1070
wiesz dil jest pewny tzn wiem ze by mnie nie oszukal. tylko moze on kupil cos o czym zapewniano go ze jest pewne a okazuje sie ze moze nie byc? w koncu twierdzicie ze BD jest dosyc niepewna firma..
Szacuny
7
Napisanych postów
414
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
6954
Nie ma w Polsce oryginalnego BD, jak juz mowilem, maja tylko te kto zza granicy to sprowadzil, ale to raczej dla siebie niz na handel. Dostaniesz tutaj tylko bulgarskie wy***ki, wygladajace dobrze ale slabe w dzialaniu.
Kup sobie prolongatum i nie zawracaj sobie glowy tymi wynalazkami.
Zmieniony przez - vadim_b1 w dniu 2007-04-25 14:48:32