Szacuny
5
Napisanych postów
635
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
11626
witam mam pytanie czy jest ktos kto trenuje ju jitsu w sosnowcu slyszlem o 2 klubach bardziej znanych atemi i ks budowlani jednak slyszlem negatywne opinie o ks budowlani czy ktos cos wie na ten temat?
Szacuny
9
Napisanych postów
762
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4190
Ci powiem że znajdź Sobie jakiś inny klub co jest w PAJJ ...z sosnowa nie znani nie słyszani... i pewno ktos trenuje co w życiu mistrza JJ nie widział ani nie ćwiczył ale być tu mądrym więc nie bylem nie wiem idź zobacz porownaj i sie okaże:) JJ fjana sprawa;)
Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść
i wziąć srogi odwet za porażki.
,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"
Szacuny
1
Napisanych postów
89
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
1327
w Budowlanych bardziej nastaw sie na judo bo 1-wszą fazę mają słabą, podlegają pod PZJJ. apropo w PAJJ Kondratowicz dostał 11 dan? xD wogóle wy tam w PAJJ jeździcie na zawody międzynarodowe?? macie coś takiego jak kadra polski? (serio pytam :D)
Szacuny
9
Napisanych postów
762
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
4190
jeżdza na zawody w duo systemie hehe:) ale to niczym to nei przypomina . dostaja punkty zs nic... zamiast zrobic realnie szybko to oni latają i srają beznadzieja... No tak kondratowicz dostał 11 dan ale wiesz on to ju jitsu wprowadzał w zycie w polsce Potem soke czy kanczo Sikora:) i tka jest ja startuje w MP w kata albo judo :
Wielu z nas pada pod ciosami losu na ringu życia, ale tylko arcymistrzowie potrafią się podnieść
i wziąć srogi odwet za porażki.
,, W miastach gdzie koszaruje wojsko , dziewczęta szybciej dojrzewają"