broda1
...
Napisał(a)
mam troszke genotropinu z dato o4 2004 co wy na to?mozna smialo to brac?czy co radzicie dzieki pozdrawiam
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
wiesz.. ja u siebie na strychu ostatnio znalazlem multiwitamine z data gwarancji 91r.
wygladala calkiem calkiem
jesli twoj hgh rowniez... to twoj wybor
a tak powaznie to ja bym nie ryzykowal.. 

jesli twoj hgh rowniez... to twoj wybor

"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
lolek wyczerpujaca odp to nie byla i mysle ze malo na temat.moze mlody4??wiesz cos na ten temat albo uriel dzieki z gory
broda1
...
Napisał(a)
ej broda nie ciezko sie domyslic, ze to byl joke
zreszta nie wiem czy warto ryzykowac wlasne zdrowie zapodajac przeterminowany hormon wzrostu ?

zreszta nie wiem czy warto ryzykowac wlasne zdrowie zapodajac przeterminowany hormon wzrostu ?
"Jestem sobie prawdą, fałszem i zagadką też.."
...
Napisał(a)
W tym przypadku sam osobiście nie wiem co bym zrobił - z reguły środki mają jakiś tam zapas okresu ważnośći - ale nie wiem - znając mnie pewnie bym wbił przynajmniej do końca tego miesiąca.
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
lolek mi poprostu zostal teraz mam do 2005 ale szkoda mi go wywalic,uriel dziekuje kolego pojde twoim sladem wbije to chyba do konca no chyba ze ktos mi da odp z uzasadnieniem to pomysle.pozdrawiam i dzieki hgh nie konczacy sie temat
broda1
...
Napisał(a)
ja bym bral ten genotropin, szkoda go wyrzucic, zreszta pewnie jest oki, nigdy tak nie jest ,ze data przydatnosci jest rzeczywista data dezaktywacji chemicznej danej substancji.
no chyba ze mowimy o jogurtach
no chyba ze mowimy o jogurtach

CONQUER ALL
...
Napisał(a)
srodki przeznaczone do iniekcji maja pol roku dluzszy termin przydatnosci niz podano na etykiecie
Expert w dziale DOPING
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat