Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Siema wszystkim:)
Czy brać 3 gramy dzienie czy też można wiecj bez przeszkód a jeśli tak czy jest sens tz. czy podniesienie dawki ma wymierne skutki co do osiagow i czy nie szkodzi ..........oki to tyle.
DZieki za odpowiedz:)
Szacuny
21
Napisanych postów
4247
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
28873
golnie HMB jest bardzo zdrowym preperatem...moze nie tak....jest nieszkodliwy...dojezdzalem do 6 gramow dziennie i nic mi nie bylo. Ogolnie rzecz biora to nie jest nic trujacego. Ale...ale - w tabletkach masz rzone badzieiwa by byla dluzsza data waznosci..wiesz, brylacze,antyzbrylacze,zelatynowa powloczka.Jak zjesz za duzo to sie moze skoczyc rozwolnieniem.
Szacuny
11182
Napisanych postów
51935
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Chyba znacznie lepsze efekty można osiągnąć przez wydłużenie czasu stosowania HMB, niż przez zwiększanie dawki, ale to jest sprawa indywidualna. Ja wolałbym dłużej niż więcej. Ronowicz - za skład i efekty działania dodatków tzw. masa tabulettae masz soga. Pozdrawiam.
Szacuny
2
Napisanych postów
144
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
1028
ej a ja mam pytanie czy hmb - bardziej spala tłuszcz na tych mięsniach na które się ćwiczy.. czy spala go ogólnie z całego ciała.... bo dużo ćwicze brzuch.. ale mam mam tam troche tłuszczyku i nie ma wtedy kraty.. a np. tłuszczyk na policzkach chciłabm zostawić dlatego bo mi z tym do twarz.. czy macie na to jakiś pomysł??
Szacuny
144
Napisanych postów
7358
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
36022
Dex po co odswieżasz artykułu z przed 2 lat..ale skoro juz to zrobiles to ci powiem ze na HMB to tkanki tłuszczowej nie spalisz..HMB działa antykatabolicznie i przez to pomaga w budowaniu masy, ja osobiscie sobie ten produkt bardzo chwale, ale jak chcesz pozbyc sie tłuszczu, to w zaleznosci ile go masz i ile chcesz spalic to przedwszystkim polecam diete wysokobiałkową i odpowiedni stosunek węglowodanów do tłuszczy, a z suplementow wspomagających to L-Karnityna, FatBurner, Green Tea Olimpu, albo cos mocniejszego, Therma Pro, Ultra Ripped itp. Przedewszystkim jednak trening aerobowy 40 min dziennie powinno starczac