...
Napisał(a)
Elooo!!hmmm.... co powiedielibyscie na 100tabletek metki i do tego dece ??tylko nie wiem własnie ile wziąść deci 6 czy moze 8 strzałek to mój pierwszy cykl hhmmm.... ale co do mety to nie chce brać wiecej niz 100 :) .Ahha czytam juz o dopingu troche czasu mysle co by sobie własnie wrzucić....i wiem ze nie wiadomo komu ile po cyklu spadnie masy,ale jak bym to odblokował i po cyklu wrzucił kreatynke (co jeszcze byście mi doradzili) to spadki chyba by nie były duze :)
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
"Ziki wyobraź sobie - masz 187cm wzrostu doszedłeś po 3 latach ostrego treningu, drakońskiej diety oraz stosowaniu SAA i hormonu dochodzisz do 120kg dobrej jakościowo masy przy akceptowalnej ilości tkanki tłuszczowej - odpuszczasz przez pól roku z przyczyn niezależnych i co sie z Tobą dzieje."
Uriel sam ost. tez doszedlem do takiego zdania...a moj organizm 120kg dlugo nie utrzyma jak i kazdego organizm przy dluzszej przerwie jak piszesz...
Widac ze tez madrzeje 
Uriel sam ost. tez doszedlem do takiego zdania...a moj organizm 120kg dlugo nie utrzyma jak i kazdego organizm przy dluzszej przerwie jak piszesz...

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
jak troche czytales o dopingu to wiedz ze testosteron do deki!
No steroids...
...
Napisał(a)
Myśle że 8 strzałow by wystarczylo.Jeżeli bedziesz mial dobrą diete białkową i wezmiesz kreatyne to nie bedą spadki aż takie duże.
...
Napisał(a)
albo zmienił na krótki estr nandro i zamiast dd dał supre ...ot tak 4tyg+meta i sssss
wczorajdziś*(LOUD)*jutropojutrze
...
Napisał(a)
Uzupełnij profil to dużo więcej ludzi ci udzieli odp a co do pytanka to ja bym ci proponował dece z tesciem ale to też zalezy który to twój cykl a 8 strzałów to dobra ilośc
Niech massa będzie z wami
...
Napisał(a)
Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
...
Napisał(a)
magnoom jest dla prosoow
jak dla Ciebie to mass xxl starczy
jak dla Ciebie to mass xxl starczy
to be a masterpiece ...
sweet&hot honey honey
...
Napisał(a)
Uriel nawracac zaczales...ja tak robilem jak pierwszy raz czytalem ten dzial 

<<<Champions
are Made
Not Born>>>
...
Napisał(a)
A ja tego nie robiłem jak nie miałem niuni.
j/k.
j/k.

Be real - you have to make this shit your life. If you aren't in it all the way fully committed don't f***ing bother.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!