...
Napisał(a)
Sory ze zakladam nowy temat ale nikt mi nie chce odpowiedzieć :) ile to 3 iu w insulunowce? Mam podzialke do 40 cala ma 1 ml/cc ile naciagnac? Ponieważ nie jestem pewien? Z góry dzięki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Matematyka sie kłania...
Ile ui masz w calym vialu ? albo ile rozpuszczasz w 1ml ?
Ile ui masz w calym vialu ? albo ile rozpuszczasz w 1ml ?
...
Napisał(a)
wszystko zalezy w jakiej ty to ilości rozrobisz 

>Trening czyni mistrza<
Zabija nas to co najbardziej kochamy..
SFD Team
...
Napisał(a)
Na matme sie nie chodzilo. Nie napisales ile tam chcesz rozrobic, no ale rozrabiajac nawet 10iu w 1ml, to pozniej juz chyba bardzo prosto sobie obliczyc nawet jak wagarowales. 

...
Napisał(a)
Fiolka ma miec 10 iu rozpuszczalnik mam 1 ml. A igly mam jednorazowe wiec nie chce calosci naciagac do jednej strzykawki... tylko tyle ile trzeba. Wiec o co w tym chodzi ? :)
...
Napisał(a)
nabierz mniej więcej 1/3 ampy i wal - warunek je faktycznie wlałeś 1 ml rozpuszczalnika do ampy- po rozrobieniu odczekaj minimum 30 minut na związanie w lecisz...zasade rozrabiania chyba znasz co ?
..było losowanie..padło na Ciebie choć Ciebie na nim nie było
...
Napisał(a)
Aha jeszcze jedno pytanie mam do szanownych :). Ile iu wbic aby potwierdzic autentycznosc na badaniach krwi robilem bez gh na czczo o 7:00 i wyszlo mi <0.05 ng/ml. Np po zapodaniu 3iu jakiego wyniku poqonienem sie spodziewac?
...
Napisał(a)
No ok 30 minut odczekac przed ... jakies jeszcze uwagi? Z góry dziękuję
...
Napisał(a)
kolego jak bys poszukał to znajdziesz wszystko ale słuchaj uważnie hehe po 1. nabierasz 1 ml powietrza w strzałe
...
Napisał(a)
wbijasz powietrze w ampe - automatycznie próżnia która tam jest wciągnie to powietrz
2. nabierasz 1 ml rozpuszczalnika wbijasz w ampe i powoli pod kątem wlewasz rozpuszczalnik po sćiance do ampy
3. po wlaniu wszystkiego jeżeli cos tam się nie rozpusciło delikatnie pokulaj butla zeby się rozpuściło
4. poczekaj z 30 min i lecisz...
najwazniejsze zebys nie walił rozpuszczalnika bezpośrednio na gh bo rozj**iesz całe amino i możesz sobie zaj**ać butlą w łe...b czaisz ?
2. nabierasz 1 ml rozpuszczalnika wbijasz w ampe i powoli pod kątem wlewasz rozpuszczalnik po sćiance do ampy
3. po wlaniu wszystkiego jeżeli cos tam się nie rozpusciło delikatnie pokulaj butla zeby się rozpuściło
4. poczekaj z 30 min i lecisz...
najwazniejsze zebys nie walił rozpuszczalnika bezpośrednio na gh bo rozj**iesz całe amino i możesz sobie zaj**ać butlą w łe...b czaisz ?
...
Napisał(a)
nikt ci nie powie ile wyjdzie po 3 iu bo kazdy towar jest inny jak masz fake to bedziesz mial to samo ale do badań dobrze jest wbić 10 iu - potem wrzuć wynik i czekaj na opinie
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Raczkowanie z sokami z Gumi Jagód
Następny temat