Ostatnio gralem w kosza i cos strzelilo w kolanie noga spuchla lecz w szpitalu powiedzieli ze nie widza nic niepokojacego, minely 4 tyg polecialem do polski w ktorej aktualnie jestem i mam gips od biodra do kostki ktory musze miec przez max 3tyg, zerwane wiazadlo krzyzowe i rozyebana lekatka po wypadku na motorze... wiec niewiem czy w ciagu roku moze 2 lat wroce do kosza ( to powiedzial lekarz ) na dobre czy tylko rekreacyjnie. Do niedawna traktowalem silownie jako dodatek do kosza, cykle na sile i wogole w lapce marne 40 w udzie 65 cm nie zwracalem uwagi na wymiary chociaz wygladalem nie wymiarowo lecz teraz przez ten czas wezme sie za silownie na powaznie ustawiajac ja na 1 miejsce i teraz moje pytania,,,
Czy gdy zdejme gips to czy moja noga bedzie miala duzy spadek??
Jak i Ile czasu zajmie mi aby doprowadzic ja do poprzedniej formy?
Wiadomo ze nie bede mogl juz targac po 140 kg na przysiad czy wiecej bo moze mi znowu wyleciec kolano a niechce zerwac/naderwac nic wiecej...
Czy jest sens cwiczyc ta chora noge sporadycznie a lewa tak jak zawsze??
czy juz zawsze bedzie roznica wymiarow miedzy tymi nogami?? :/
Nogi byly priorytetem dlatego tak wypytuje tu jest dzial zdrowie mysle ze ktos kto byl w mojej sytuacji lub podobnej zrozumie...
Dzieki z gory i sory za bledy ort.
Czy gdy zdejme gips to czy moja noga bedzie miala duzy spadek??
Jak i Ile czasu zajmie mi aby doprowadzic ja do poprzedniej formy?
Wiadomo ze nie bede mogl juz targac po 140 kg na przysiad czy wiecej bo moze mi znowu wyleciec kolano a niechce zerwac/naderwac nic wiecej...
Czy jest sens cwiczyc ta chora noge sporadycznie a lewa tak jak zawsze??
czy juz zawsze bedzie roznica wymiarow miedzy tymi nogami?? :/

Nogi byly priorytetem dlatego tak wypytuje tu jest dzial zdrowie mysle ze ktos kto byl w mojej sytuacji lub podobnej zrozumie...
Dzieki z gory i sory za bledy ort.

Nigdy nie bede idealny ale nie powiedziane ze nie sprobuje :)