...
Napisał(a)
2 tygodnie temu skaczylem jesc masdrol chyba dopadlo mnie male gino od skaczenia cyklu na massdrolu jem tamoxifen czy to mi pomoze i jak dlugo to bede leczyl ? czy isc z tym do lekaza ?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Jw badanie krwi i po sprawie.
Jak jestes leniwy mozna sprobowac (choc na 100% tego nie masz jak wiekszosc koxujacych eheheh) AI. Jest zaleznosc miedzy wysokim estro i prolaktyna. Wiele ludzi zbijajac estro pozbylo sie gino po trenie lub nandro
Jak jestes leniwy mozna sprobowac (choc na 100% tego nie masz jak wiekszosc koxujacych eheheh) AI. Jest zaleznosc miedzy wysokim estro i prolaktyna. Wiele ludzi zbijajac estro pozbylo sie gino po trenie lub nandro

".... Then we'll see which are better, his steroids or mine"
...
Napisał(a)
IMO
jezeli masz progesteronowa to nolvy sie nie lap bo sie pogorszy, wtedy najlepiej b6 lykac
jezeli masz estrogenowa to nolva bedzie dobra...
jezeli masz progesteronowa to nolvy sie nie lap bo sie pogorszy, wtedy najlepiej b6 lykac
jezeli masz estrogenowa to nolva bedzie dobra...
...
Napisał(a)
sry za ortografie
Co do tego tamoxa to nie jestem pewien.Wydaje mi się,że to raczej od prolaktyny.

Co do tego tamoxa to nie jestem pewien.Wydaje mi się,że to raczej od prolaktyny.
...
Napisał(a)
mariusz sog za "pomorze"
przchvj
tak jak napisalem... zalezy co masz... albo witamina b6 albo nolvadex

przchvj

tak jak napisalem... zalezy co masz... albo witamina b6 albo nolvadex
...
Napisał(a)
zebym to ja jeszcze wiedzial jak mam to by bylo dobrze jak to sprwadzic czy to progesteronowa czy estrogenowa
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
Terstosteron Prop + Prolo w jednym cyklu...czy to ma sens??
Następny temat