Mam taki problem z dobieraniem fryzur mam zaledwie 17 lat a wydałem na fryzjera niewiem nawet ile za kadą wizyte w Jean Louis David ok 100zł i niemoge natrafić na taką żeby mi sie podobała teraz mam długie pasemka wcześniej miałem krutkie włosy i końcówki pofarbowane i niewiem jaka będzie najlepsza taki chłopak miał fajną krutkei włosy na gel końcówki pofarbowane teraz mam dokładnie taką fryzure jak miał David Bekcham czy jakoś tak prosze o pomoc z góry dzięki.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Heh, ja też mam problem z włosami ;/, najpierw ogoliłem sie na 5mm, albo coś koło tego i musze stwierdzieć że moja głowa jest jakaś niekształtna =]teraz mam na 1,5cm, grzywka do góry, boki czesze do tyłu, a góre i tył zostawiam, i normalnie jestem Boski :P
hehehe jak bede miał fotke to zapodam. =]
pzdr.
hehehe jak bede miał fotke to zapodam. =]
pzdr.
Love me Love me :D
...
Napisał(a)
jw 

! albowiem tęga jest twa morda ! :D Borussia Dortmund Fan's !!!! Forever !!
...
Napisał(a)
...
Napisał(a)
no najlepiej zapodaj fotke..
TrAiN hArDeR aNd GrOw BiGgEr !!!
Bądź blisko z przyjaciółmi, a z wrogami jeszcze bliżej
...
Napisał(a)
a ja sie scinam na lyso jutro! juz sie ciesze to najfajniejsza fryzura pod sloncem i w dodatku sexy i nie kosztuje 100 Plnow
...
Napisał(a)
tak ale jak miałem krutsze teraz są zadługie i lepiej to wyglądało chyba jednak skruce ale jeszcze niewiem do końca...
...
Napisał(a)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!