...
Napisał(a)
możecie mi doradzić jaki cykl zrobic tani i taki zeby nie wytłuscił i nie sama woda. chce poznac wasze pomysły??? dzieki.....
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Cieżko bedzie... sama dieta to spory wydatek (mam tu na myśli odżywki białkowe itd) a bez tego ani rusz!
W sumie nie drogo wyszedłby testenat 10% + test propinicum, jeżeli o mase chodzi. Ale kłujesz sie co 2dni - co4dni testenat10% i z opóźnieniem 2dni co 4dni 50mg Propinicum. Do tego Nolva i Clomid.
Aczkolwiek zależy który to Twój cykl. Bo np. Testosteron Prolangatum na pierwszy cykl wystarczy a masa przy dobrej diecie bedzie fajna. Razem z Nolvą i Clomidem wydasz 250-280zł. Do tego dieta (suple).
Samą metą nie warto skoro nie masz doświadczenia z koksem - niech Cie nie skusi cena. A za mocne środki, takie jak omnadren czy sustanon też nie chwytaj bo masy i tak nie utrzymasz a zdrowia duuużo stracisz.
Zmieniony przez - Holder w dniu 2004-03-29 13:57:32
W sumie nie drogo wyszedłby testenat 10% + test propinicum, jeżeli o mase chodzi. Ale kłujesz sie co 2dni - co4dni testenat10% i z opóźnieniem 2dni co 4dni 50mg Propinicum. Do tego Nolva i Clomid.
Aczkolwiek zależy który to Twój cykl. Bo np. Testosteron Prolangatum na pierwszy cykl wystarczy a masa przy dobrej diecie bedzie fajna. Razem z Nolvą i Clomidem wydasz 250-280zł. Do tego dieta (suple).
Samą metą nie warto skoro nie masz doświadczenia z koksem - niech Cie nie skusi cena. A za mocne środki, takie jak omnadren czy sustanon też nie chwytaj bo masy i tak nie utrzymasz a zdrowia duuużo stracisz.
Zmieniony przez - Holder w dniu 2004-03-29 13:57:32
...
Napisał(a)
dzięki. ja juz troche wiem na ten temat mam duzo doczynienia z tym ostanio(moi kumple) to ze tam trzeba białko to wiem tylko nie wiem jak to jest nom bo na pierwszym cyklu z bionabolu 100 tab brałem tzn po cyklu gluta hmb i kreta i nie wiem czy to trzeba brać koniecznie bo na wh** kasy idzie. Wiesz ja mam tendencje do tycia i boje cie testosteronu ze bede tłusty czytałem ze tak jest po tesciu mozesz mi powiedzieć prawde. aha a cykl to ma byc na mase ale miesniową a nie sadło....
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!