...
Napisał(a)
Witam za 2 tygodnie kończę hrt i wchodzę w taki cykl deka 250mg e5d tesciu 250mg e2d Hcg co 7tygodni 1000iu e3d czy tak będzie to dobrze rozpisane
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
- deca durabolin + testosterone enanthate czas zacząć
- Testosterone enanthate + Deca Durabolin
- Pierwszy cykl, Testosterone (prolongatum) i Deca (Durabolin 300 Nandralone Decanoate)
- Trenabolone Enanthate 250 mg vs Deca Durabolin
- prolongatum enanthate deca-durabolin
- Enanthate + Sustanon + Deca-Durabolin + Proviron + Tamoksifen + HCG /pomoc w rozpisce
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
A już nie lepiej bić rzadziej i dać 250mg enana z deką i pn i drugi strzał np w czw/pt 500mg też z deką?
Mniej bicia :P Chyba, że TO lubisz :D
Mniej bicia :P Chyba, że TO lubisz :D
Doświadczenia wszystkich kulturystów są podobne
Ludzie się na nich gapią, wytykają palcami
Są jak wybryki natury ale nie mają cyrkowego namiotu aby się w nim skryć.
...
Napisał(a)
Deka będzie szła 14 tygodni a teściu narazie myślę do końca roku.Karpinski czyli deke z teściem po 250mg w poniedziałek przypuśćmy a deke 250mg i tescia 500mg w sobotę bo akurat wypada ze deke trzeba przybic
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2012-09-01 21:31:24
Zmieniony przez - goral8930 w dniu 2012-09-01 21:31:24
...
Napisał(a)
Jeśli chodzi o hcg to wiem bo na cyklu już od lutego jestem i hcg lece co 8 tygodni.Ale dzięki trzymaj się pozdro
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!