SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

czy mam zdrowe serce

temat działu:

Zdrowie i Uroda

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 588

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 0 Wiek 32 lat Na forum 7 lat Przeczytanych tematów 1
Witam ostatnio coraz częściej pod mostkiem czuję jakby coś mi się tam ruszało jak by jeden narząd dotykał drugiego, nie wiem jak to opisać,dzieje się to raz na środku a raz z lewej strony jak by przy samym sercu. Robiłam EKG echo serca i przełyku i wszystko było ok tylko to ostatnie wykazało obecność PFO naprawde martwię się nie wiem co to jest do tego dochodzą ciągłe kłucia w klatce piersiowej i pod żebrami, straszne duszności,kołatania i ciagłe bulgotanie w przełyku i przy sercu. Potrzebuje pomocy ciągle martwię się że z moim sercem jest coś nie tak.
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU

Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BPL-G Fizjoterapeuta
Ekspert
Szacuny 2111 Napisanych postów 49893 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 492546
Skoro miałeś (miałaś?) robione EKG i ECHO serca oraz otrzymałaś potwierdzenie że wszystko jest ok od kardiologa to nie ma co się doszukiwać w tym elemencie problemów tym bardziej że to bardzo dokładne badania. Objawy które opisujesz mogą wynikać z przepony jak i struktur pod nią położonych.
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Problemy z barkiem

Następny temat

Wzrost u 14-sto latki

WHEY premium