...
Napisał(a)
mam 100 tabs oxandrolonu i zastanawiam sie co najlepiej do niego dokupic tak zeby nie zalac sie tluszczem ale przybrac troche masy to bedzie moj 3 cykl poprzednie to 2 razy omka po 10 strzalow i ostatni zlozony z 10xtesc 10x deca i 10xwinstrol prosze o jak najszybsza porade z gory dziekuje za odpowiedzi!!!
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
Sprzedaj tą oxe komuś taka ilość Ci się nieprzyda.ALbo dokup minimum z 200 tabletek.
Nigdy niemów nigdy!
Nigdy niemów nigdy!
...
Napisał(a)
ok tak sie sklada ze mam dobre pewne i tanie dojscie do oxandrolonu wiec te dodatkowe 200 nie powinno stanowic problemu a wiec mozecie mi odpowiedziec na moje wczesniejsze pytanie?? z gory thx
...
Napisał(a)
Najlepiej jakbyś wypełnił profil... Byłoby łatwiej, nikt nie jest jasnowidzem i nie wie ile masz lat ile ćwiczysz itp. Do oxy można zapodać primke tak od 8 do 12 amp. po dwie w tygodniu. Ale jak mówiłem łatwiej będzie po wypełnieniu profilu.
To co Cię nie zabije to Cię wzmocni!!!
...
Napisał(a)
Heh dobre i tanie...
Tanie czyli jaka cena?Skąd wiesz czy dobre,oddawałeś to do laboratorium?
Nigdy niemów nigdy!
Tanie czyli jaka cena?Skąd wiesz czy dobre,oddawałeś to do laboratorium?
Nigdy niemów nigdy!
...
Napisał(a)
dobre i juz nie musze sie tlumaczyc skad ta pewnosc pytalem o cos innego i lepiej bedzie jak nie bedziesz sie odzywal nie na temat
...
Napisał(a)
hue hue :)
Moderator
członek-mafia.suple.hardcor.pl
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka." "To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
Moderator
członek-mafia.suple.hardcor.pl
"Wszystko jest trucizną decyduje tylko dawka." "To co dla mnie jest podłogą, dla innych może być sufitem"
...
Napisał(a)
jaki ryj hahaahaabuahahahaa poczuj kocie ruchy dziwko poczuj kocie ruchy to mam po koksach bahahaa
kobs
kobs
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!