Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

co to za prop.???

temat działu:

Doping - zdjęcia

słowa kluczowe:

Ilość wyświetleń tematu: 2147

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 522 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 21190
Słyszał ktoś może o testosteronie international farmal ???
Jeśli tak to jaka jest jego jakość ???
dzięki za odp. :) pozdro. :)

Jak nie po dobroci to pod chwytem !!!

Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Najnowsza odpowiedź. Aktualizacja:
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Farmak jest jak najbardziej ok. Farmadon mnie nie przekonuje. Oryginał znajomy bił kilka lat temu (4-5) i działał. Od tamtej pory go nie widziałem (farmadonu).
...
Napisał(a)
Usunięty przez krzykacz za pkt 3 regulaminu
Początkujący
Szacuny 12 Napisanych postów 1435 Wiek 4 lata Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 26180
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 4 Napisanych postów 522 Wiek 34 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 21190
no właśnie nie bo to jest international pharmaceuticals.. :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
dobra to skoro nic nie wiadomo o tym propie to trudno, ale jak ktoś ma świeże informacje to jak na dzień dzisiejszy spisuje się prop farmaka.??? Ładnie klepie.??? :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 2008 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 23477
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
farmak, farmadon, alchemia, british dragon, testolic, testovis
wiem że testolic i testovis są najlepsze z tego co czytałem, ale oprócz tych dwóch co.? farmak.? farmadon.? :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 61 Napisanych postów 5049 Wiek 36 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 107356
NIe wiem nad czym sie zastanawiasz bierz testovisa.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
Testovis, farmak, testolic, z tych UG to raczej żadnego bym nie łykał a farmadon podobno same wałki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
ok, ok testovis tak, ale tak dla informacji co ze słynnym farmakiem.? dobry czy nie.?

bajciejek czemu byś tych trzech nie bił.? wydaje mi się ze wszystkie trzy w miare OK są więc.? :)

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 585 Wiek 42 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 8014
farmadon podobno same wałki
i tu sie kolego mylisz jest sporo orginalow d.dbr dzialajacych jak sie chce znalesc orginal to tzeba miec dobrego dila

zanim wezmiesz lepiej zapytaj

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
no wiadomo, wałki zdarzają się ze wszystkim..
to jak tam.? ma ktoś jeszcze jakieś wieści co do farmaka i innych.?
;)

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Genesis - nowinka

Następny temat

Desma

Spalanie
Polecane artykuły