WIOSENNE PROMO! Sprawdź rabaty do 90%
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

co po nitro!! drugie nitro czy KO?

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 2859

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 48 Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 3525
siema

jestem w trakcie przyjmowania nitrobolonu II, wiem ze jedna pucha to za malo dlatego chce kupic druga na dokonczenie cyklu, Tylko nie wiem czy nitro II czy moze KO, myslicie ze dobrym rozwiazaniem jest najpierw 3 tygodnie na nitro a pozniej 3 tygodnie na KO? czy lepiej dokonczyc na nitro?
Ekspert SFD
Pochwały Postów 686 Wiek 32 Na forum 11 Płeć Mężczyzna Przeczytanych tematów 13120

PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!

Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.

Sprawdź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 1063 Wiek 38 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 13246
Ja bym drugie Nitro brał, ale jak zrobisz tak będzie dobże.

-

...
Napisał(a)
Początkujący
hmmm...no troche kusi mnie ten KO, wiecej w nim substancji aktywnych, po opiniach innych wydaje mi sie ze produkt bardzo dobry
...
Napisał(a)
Ekspert
Szacuny 600 Napisanych postów 23111 Wiek 37 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 106556
bez róznicy co wezmiesz,i tak bedzie dobrze
...
Napisał(a)
Początkujący
ok dzieki biore KO
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 4826 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 38020
Mi sie zdaje ze KO jest na licenji Nitro i jest dokladnie takie samo. Ale moge sie mylic...

Push The Limits!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 13 Napisanych postów 1863 Wiek 39 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 15456
KO jest na licenji Nitro
co masz na myśli ???
...
Napisał(a)
Znawca
Szacuny 44 Napisanych postów 4826 Wiek 43 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 38020
No tak jak fiat 125 p byl wytwarzany na licenji od wlochow, to tak jest robione KO, na licencji od Biogenixu.

Push The Limits!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
na licencji biogenixu?????

to co? nitrobolon to produkt biogenixu?
...
Napisał(a)
Znawca
Zdaje sie ze Treca, pomylilo mi sie

Push The Limits!!!

...
Napisał(a)
Początkujący
hehe no wlasnie

ale watpie zeby bylo na ich licencji, te produkty roznia sie od siebie mocno skladem
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

mój plan na branie odzywek

Następny temat

Odżywiki oraz Suplematy dla piłkarza

electro
Polecane artykuły