PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
kreatyna może podnieść ciśnienie !
- CZY w tym dniu odbyłeś może trening ? - naczynia mogły od tego popekać , kreatyna + trening - możliwy ból głowy
- pogoda
wiele innych - rozpoczynająca sie grypa itp...
najlepiej zmierz cisnienie ! moze u znajomego
(proste cisnieniomierze mozna kupic na 20-40 zł ....- byle by tylko miały podobną średnia pomiarów..)
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
"Blood and Guts bro , thats the way it goes !!" - lifter ?
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.
mam cisnienie ok 140/80 trenowalem karate i boks 5-6x w tyg teraz mam przerwe ok 2 miesiecy i tentno slyszalem ze powinno byc ok 50-60 uderzen na minute a u mnie jest od ok 70 paru w powiewach do 100 a nic takiego nie robie ( okazalo sie ze mialem jakies niewyleczone przeziebienie i pozostala mi jakas nadwrazliwosc na zapachy i do polowy czerwca nie trenuje) co to moze byc pamietam ze jak trenowalem to po treningu kondycyjnym po ok minucie odpoczynku mialem na pol minutu ok 25 uderzen
co to moze byc ??
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
Były moderator w Stylach Tradycyjnych Uderzanych i MMA oraz byly czlonek "Elity"
powinno wynosić tak ok 65-72 na oko (ale wazne zeby było równe i takie taminne ******ły)
70 było by ok ale 100 i to bez wysiłku fizycznego to juz troche za dużo
(tachykardia - moze być wynikiem roznych chorób itp od odwodnienia nadczynności tarczycy po sam nie wiem co ..)
znowu jak mowisz miales po treningu na minutę 50 tetno - to tez ciekawe (jesteś aż tak wydolny .. ?)
najlepiej zgłoś się do rodzinnego !
a teraz zacznij mierzyć ciśnienie i zapisywać (puls też )
a te 140 skurczowe to tez troche wysoko!!
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge
Nie dyskutuj z d****em. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem.

bylem u okulisty dzisiaj(mam podwyzszone cisnienie w oku-trzeba wykluczyc jaskre) i pozniej zmierzylem sbie cisnienie i wyskoczylo 165/80

aha i jak wstalem rano to mialem puls 53 wiec chyba spoczynowe czy jak sie tam nazywa mam ok
a co z tym rownym pulsem moze mi sie wydaje ale jak wdycham powietrze to jak by szybciej bilo a jak wydycham to wolniej moze tak byc ?
Zmieniony przez - KOSA KK w dniu 2004-05-24 13:31:58
ogólnie puls winien być równy , ciśnienie skurczowe niższe ,
XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge

dzisiaj mierzylem cisnienie w przychodni i bylo 130/78 w domu mniejwiecej takie samo mozliwe ze aparat troche slabo wskazuje wiec cisnienie jest raczej ok tylko ten puls mnie martwi po maturach pojde do lekarza z tym pulsem bo mozliwe ze mi wariuje teraz przed matura

XXX Boofi XXX
Hard Core Straight Edge