romek
...
Napisał(a)
boldolex 250 firmy farrmlex. bral ktos moze ten srodek, albo cokolwiek wie na temat tego boldka?
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
nie no nie wierze. wyglada na to, ze wszyscy, ktorzy brali boldka tej firmy poumierali eeeh;/
romek
...
Napisał(a)
doping & zdrowie
...
Napisał(a)
dzieki. tylko ze w tym topicu nie ma ani slowa na temat dzialana boldka. jest tylko propa i deca:) boldek natomiast pozostaje wielka zagadka;/
romek
...
Napisał(a)
narazie jestem po 3 cim strzale i bez rewelacji. dawka na flakonie napewno sporo zawyrzona. zobaczymy jak bedzie w nastepnych tygodniach.
romek
...
Napisał(a)
po 3 strzale i bez rewelacji
co ty chciales poczuc juz bolda po strzale ?
co ty chciales poczuc juz bolda po strzale ?
"... Nie ważne czy dobrze, ważne że z efektem..."
...
Napisał(a)
wiesz nie wiejm jak Ty , ale ja jak bralem kiedys bolda to po 3 cim strzale efekty juz jakies tam byly. a po tym nie czuje absolutnie nic:)
romek
...
Napisał(a)
mysle, ze to zalezy od organizmu. nie mowie tutaj o solidnych przyrostach, ale po takim czasie juz sie czlowiek inaczej czuje, i ma solidna pompe na silowni. ja duzych zmian nie zauwazylem, dlatego twierdze, ze dawka 250mg/ml jest sporo zawyzona. dla porownania walilem weterynaryjny i byl lepszy od tego o 100%
romek
...
Napisał(a)
to wiadomo ze nie ma co porownywac wet do undera gdzie z reguły przyjmuje sie ze stezenie jest zanizone, przynajmniej ja tak w boldzie przyjmuje, jak ci zyly beda wystrzeliwac ze skory to bedziesz wiedzial ze bold dziala
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!