...
Napisał(a)
mam pytanie raczej do trojboistow i ludzi ktorzy trenuja na sile.no wiec na tym cyklu postanowilem poprawic troche technike przysiadu a co za tym idzie podreperowac swoj wynik w tym boju.dzieki pewnej pani ktora jest vc mistrzynia swiata wreszcie odnalazlem idealny rozstaw stop i ulozenie sztangi na plecach a takze dowiedzialem sie o kilku innych trikach o ktorych nie mialem zielonego pojecia.w ciagu 10tygodni poprawilem sie 30kg w przysiadzie[210] i czuje ze siadlbym jeszcze ze 20-30wiecej potrzebuje tylko kilku tygodni i paru strzalow wina na ktore wchodze w przyszlym tyg.zastanawia mnie tylko czy nie powinieniem raczej robic tego stopniowo i przyzwyczaic kolana i kregoslup.tak mowia mi na silce ziomki co brali po 270-300.no wiec pytanie co lepiej zrobic leciec dalej i zobaczyc ile moge z siebie wycisnac na tym cyklu czy dac sobie spokoj na kilka miesiecy,popracowac na wytrzymaloscia i ugruntowac ten wynik?prosze o powazna odpowiedz traktuje to bardzo serio.dzieki
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
PRZYSPIESZ SPALANIE TŁUSZCZU!
Nowa ulepszona formuła, zawierająca szereg specjalnie dobranych ekstraktów roślinnych, magnez oraz chrom oraz opatentowany związek CAPSIMAX®.
Sprawdź
...
Napisał(a)
oczywiscie ze tak. jak jestes w stanie zrobic 210kg jeden raz to rob 190kg na ilosc i postaraj sie zeby pelna seria z tego wyszla. jak juz sie uda to wskocz na 200kg i trenuj z tym ciezarem az do momentu kiedy wykonasz serie. wtedy sobie wejdziesz na 210kg i bedzie duzo duzo latwiej, bo sciegna beda przyzwyczajone do ciezaru i bedziesz mial zapas mocy. a co lepsze, jak zejdziesz z cyklu duzo z tej sily zostanie.
...
Napisał(a)
nie ma klopotu. robie tak na cyklu, zeby uchronic sie przed kontuzjami.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!