...
Napisał(a)
czasy rozpisywania cyklu mety na 10-15mg odeszly w niepamiec
teraz 30mg to taki standart
lodzianien dobrze radzil deke zostaw na kolejny cykl, co do przyrostu, wiele zalezy od diety i od genetyki jak ktos ma tendencje do lapania fatu to tak czy siak bedzie go lapal
bialko trzymaj na poziomie 2,5-3g/kgmc, weglami muszisz operowac, obserwuj sylwekte jak nie podlewa mozesz dodac jak podlewa trzeba ujac

...
Napisał(a)
napewno dobrze radzicie zeby deke zostawic na kolejny cykl,ale tak mnie KORCI zeby ja wziac ze masakra, ch****j jeszcze jakbym jej nie mial juz kupionej to pewnie bym zrobil jak radzicie meta+tesc.
i chyba jednak zaje***e mete+tesc+deka bo sie strasznie napalilem. cykl mam zamiar zaczac od poniedzialku,dlugo sie do niego przygotowywalem,duzo czytalem,rozwazylem za i przeciw i wyszlo ze to bd taki cykl. i juz nawet odblok jest zamowiony. Wiec Panowie,skorygujcie moj cykl z 3 srodkow i o odblok bym prosil.
odzywa18 widac ze jestes obcykany i wpozo koles z Ciebie. dzieki za cenne rady i licze na kolejne w spr mojego cyklu i odbloku
i chyba jednak zaje***e mete+tesc+deka bo sie strasznie napalilem. cykl mam zamiar zaczac od poniedzialku,dlugo sie do niego przygotowywalem,duzo czytalem,rozwazylem za i przeciw i wyszlo ze to bd taki cykl. i juz nawet odblok jest zamowiony. Wiec Panowie,skorygujcie moj cykl z 3 srodkow i o odblok bym prosil.
odzywa18 widac ze jestes obcykany i wpozo koles z Ciebie. dzieki za cenne rady i licze na kolejne w spr mojego cyklu i odbloku
...
Napisał(a)
nie chodzi o to ze zrobie po swojemu,tylko chce uzyskac odp na ZADANE pytanie na temat mety tescia i deki. jezeli ktos skoryguje cykl i uzasadni i rozpisze odblok to napewno NIE ZROBIE PO SWOJEMU
...
Napisał(a)
bez sensu na 1 cykl dawać 3 środki,nie wykorzystasz ich prolo z metka to jest wersja optymalna kolego
treningi,suplementacja,odblokowanie [email protected]
...
Napisał(a)
tak,ale to bd moj 2 cykl. pierwszy byl na samej mecie,ale tak bez pomyslunku i bez odbloku.
...
Napisał(a)
skoro był bez pomysłu i odbloku to nie można tego nazwać cyklem
chcesz zdania na temat testa i deki to dostajesz - każdy Ci odradza
chcesz zdania na temat testa i deki to dostajesz - każdy Ci odradza
...
Napisał(a)
dobry odblok ?????
3-11 nolva/tamoxifen 10mg/ed
13-16 clomid - tylko nie wiem jakie dawki dac
9-11 hcg 2000 iu e3d
moze tak byc ????
3-11 nolva/tamoxifen 10mg/ed
13-16 clomid - tylko nie wiem jakie dawki dac
9-11 hcg 2000 iu e3d
moze tak byc ????
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!