...
Napisał(a)
Doszły mnie wieści , że przybędzie nam boldów w dopingu. Podobno jest to nowy rodzaj bolda - " Bold Samomianowany". Jeżeli tak dalej pujdzie to w dopingu bedą sami Czerwoni i Pogrubieni. "Panowie" opanujcie się liczy się szacunek i pozycja zdobyta praca dla działu a nie jakieś układy zawarte przez rozmowy na gg. Nie starczy wiedza trzeba jeszcze być odpowiedzialnym za to co się pisze i doradza a najlepiej połączyć praktyke z teorią. Apeluje o rozwage i niech nikt nie odbiera tego jako atak na Siebie ale jeżeli to co słyszałem i tu opisałem jest prawdą to czarno widze przyszłość tego działu.
Witaj, przygotowaliśmy kilka tematów które mogą Cię zainteresować:
100% CZYSTY HYDROLIZAT KOLAGENU
Kolagen SFD PURE GOLD dedykowany osobom dbającym o zdrowy wygląd skóry, a także osobom uprawiającym sport, po kontuzjach sportowych.
Sprawdź
...
Napisał(a)
będziemy żyć, nie nerwoj się KAżmistrz
Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
"Stara Kobieto"
jak zwykle na posterunku , wiem że będzemy żyć ale troche Grubo i Czerwono 

...
Napisał(a)
Bedzie co bedzie mamy to na względzie 

" I pamietaj szacunek to wszystko "
...
Napisał(a)
spoko oko i tak wszyscy modzi dopingu musza sie zgodzic a sa oni raczej dosc rozwazni pod tym wzgledem...
zwlaszcza micen ktory ma popsute kolanko i jest dosc wrogo nastawiony.. 

...
Napisał(a)
czyja kandydatura została wysunięta bo nic mi o tym nie wiadomo
Expert w dziale DOPING
...
Napisał(a)
Tez nic nie wiem
to po pierwsze
Po drugie sa ustalenia ze ilosc boldow zwiekszyc juz nie bedzie mozna, jesli ktos bedzie na niego zaslugiwal to bedziemy musieli zdjac bolda osobie ktora bedzie malo(lub w ogole)nieaktywna.
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2006-01-05 12:57:57

Po drugie sa ustalenia ze ilosc boldow zwiekszyc juz nie bedzie mozna, jesli ktos bedzie na niego zaslugiwal to bedziemy musieli zdjac bolda osobie ktora bedzie malo(lub w ogole)nieaktywna.
Zmieniony przez - Aleks w dniu 2006-01-05 12:57:57
Chcesz byc naprawde wielki.... to skup sie na swojej diecie
...
Napisał(a)
alg do psychiatry 

Nie ma postępów? Dodaj węgla a nie koksu !
LeonCountryChopper
...
Napisał(a)
a ja myslalem ze juz wszystko nagrane
podejzewalem Aleksa ze bedzie szefowal kampani a tu prosze
podejzewalem Aleksa ze bedzie szefowal kampani a tu prosze

BO LEPIEJ BYSMY STOJAC UMIERALI NIZ MAMY KLECZAC NA KOLANACH ZYC!
Polecane artykuły