Witam stwierdzono u mnie zwapnienie w obu barkach i mięśniach nad grzebieniowych. Zwapnienia są dość spore bo około 1cm na 1cm. Fala uderzeniowa miała pomóc ale niestety byłem na 6 zabiegach i efektów brak. Na początku wydawało mi się że pomagają ale pierwsze aktywność fizyczna gdzie barki pracują np. jazda na rowerze lub długa podróż autem spowodował że ból znów jest taki sam jak przed zabiegami. Niestety w placówce której robiłem zabiegi nie uzyskałem żadnych informacji czy powinienem te barki oszczędzać czy brać jakieś leki przeciwzapalne, czy może wprost przeciwnie ćwiczyć? Szczerze mówią częściej słyszałem słowa "nie wiem" "może tak" rozumiem że płacąc pewnie tylko na zabieg falą innej informacje nie mogą mi być udzielone :) trochę słabe podejście do klienta.
Zabiegi wykonywałem w placówce która w Warszawie cieszy się dużą renomą i generalnie jest jedną z bardziej znanych. Może ktoś na forum miał podobny problem i udało mu się znaleźć osobę która ma większą wiedzę z zakresu usuwania zwapnień. Pozdrawiam
Zabiegi wykonywałem w placówce która w Warszawie cieszy się dużą renomą i generalnie jest jedną z bardziej znanych. Może ktoś na forum miał podobny problem i udało mu się znaleźć osobę która ma większą wiedzę z zakresu usuwania zwapnień. Pozdrawiam