Szacuny
11182
Napisanych postów
51922
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Jeszcze jedna sprawa. Forum JEST komercyjne, bo inaczej miałoby łącze 10xwolniejsze i na pewno nie taki serwer. Niezdrową sytuacją jest taka, gdzie główny moderator działu suplementacja, czyli niestety 100% komercyjnego i opiniotwórczego miał swój sklepik... Pinter ma sporą wiedzę i chętnie pomaga, ale będzie Wam zwracał uwagę że istnieje coś takiego jak sklepik forumowy (teraz hitec.kulturystyka.pl, a już niedługo sklep.sfd.pl) Czy to podstęp??? 50% aktywnie udzielających się w tym dziale nie trafiło tu przypadkiem. Chyba wiemy o czym mowa, prawda? To nie jest podstęp???
Szacuny
49
Napisanych postów
11477
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
94174
Mateo, jeśli to problem i rodzi jakieś, jak to nazwałeś, niezdrowe sytuacje to możesz zdjąć mi Moda w Suplementacji.
Na forum jestem praktycznie codziennie od ok. 1,5 roku, czytam kilka działów, wypowiadam się też w kilku, a to że jestem tu Moderatorem zobowiązuje mnie do tego że czytam wszystkie posty w dziale.
I tak z czasem stoję cienko więc jeśli Modem będzie kto inny to nie zmieni nic w mojej sytuacji użytkownika, bo i tak tu będę, natomiast nie będę miał jakichś większych zobowiązań.
Ale oczywiście zostaw mi Moda w moim dziale, bo dobrze jest mieć czerwony kolor i czytać np. usunięte posty
Szacuny
11182
Napisanych postów
51922
Na forum
25 lat
Przeczytanych tematów
57816
Sonbaty. Nie chodzi o Twoje zachowanie (bo jest po prostu wzorowe i doceniam Twoją pracę na forum), ale o wrażenie jakie wywołuje fakt iż byłeś gł. moderatorem działu. Z zewnątrz wygląda to tak, że Twój sklep jest częścią forum i tam trzeba kupować